Актуално | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Актуални семинари

 • Indit Black Hat Конференция 2019

  17. 10 2019 - 18. 10 2019
  София, Suite Hotel 4*
  Над 10 международни и български независими IT експерти

  Поредната 6-та Black Hat конференция, организирана от Indit.org - мрежа от независими IT експерти, софтуерни специалисти, блогъри и онлайн предприемачи. Над 20 теми с изключително практическа насоченост в 3 основни панела.

 • Трите тайни на най-добрите търговци в света

  28. 08 2019 - 28. 08 2019
  гр. София, Хотел Метрополитън, бул. Цариградско Шосе №64
  Марк Де Турк* е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании да подобрят своята организация.
  ЕЛАТЕ НА СЕМИНАРА И НАУЧЕТЕ КАК ДА СЕ НАРЕДИТЕ СРЕД ТОП ТЪРГОВЦИТЕ В СВЕТА! Научете как да се справяте с възражения и да затваряте сделки без да ви намират за агресивен търговец! Това е първото от трилогията обучения, насочени към наемането, мотивацията, постигането на резултати и управлението на търгосвски екипи!
 • Помогнете на детето си да обича да учи

  31. 08 2019 - 31. 08 2019
  гр. София, Хотел Метрополитан
  Моник Де Клерк.Моник е от Белгия и е международен обучител с 30-годишен опит в обученията на семейства и деца. През годините тя е водила обучения на теми като разбирателство, комуникация, образование, превенция на наркотични зависимости.
  Искате ли детето Ви да обича да учи? Разберете най-голямата тайна защо детето Ви не иска да учи. Нещо МОЖЕ да се направи! Запишете се СЕГА! Този семинар е специално създаден за родители, бъдещи родители и за учители . Детето Ви: Не обича да ходи на училище? Трудно се справя с ученето? Е „хиперактивно“? Изпитва трудности да чете? Разсейва се лесно? Не обича да учи?
 • Вкусът на живота - ритрийт

  06. 09 2019 - 08. 09 2019
  кв.Сарафово, гр.Бургас
  Татяна Георгиева -фасилитатор на семейни контелации Таня Вълчева - зумба инструктор, танцьор Стояна Кирова- автор и водещ на цялостни релаксиращи практики и медитации
  Какво е за Вас вкусът на живота?Неочаквана целувка, вкусна храна, животворна музика, вълшебен масаж, танц, прегръдка на приятел, детска ръчичка на рамото....? има толкова много неща, които могат да ни доставят радост и да ни донесат удовлетворение, че сме живи. Позволяваме ли си ги? Трябва ли да ги заслужим? А ако си ги разрешим, дали няма да се случи нещо лошо след това? Заповядайте на ритрийт ‚Вкусът на живота‘ на 6-7-8.09.2019г в гр.Бургас и намерете път към своята собствена радост!
 •  
 • Семинар Билколечение при стрес умора и безсъние

  14. 09 2019 - 14. 09 2019
  Онлайн
  маг.фарм. Бояна Иванова, специалист по "Лечебни растения и фитопродукти"
  Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредните ефекти на стреса и забързаното ежедневие върху тялото и ума? Лечението с билки възстановява баланса на нервната система по естествен начин! Семинарът ще бъде онлайн - можете да се включите от всяка точка.
 • Bulgarian Digital Week 2019 - част от 75 Международен Технически Панаир

  IT и комуникации

  23. 09 2019 - 28. 09 2019
  Пловдив, Панаирно градче - Международен панаир Пловдив
  Над 100 български и международни лектори
  В края на септември Пловдив ще има честта да представи 75-я Международен технически панаир. Съществена част от него ще бъде технологичното изложение Bulgarian Digital Week 2019, което ще се разгърне пред аудиторията с внушителни мащаби.
 • Agile Project Management™ AgilePM® Foundation Certification 100 успеваемост

  Категория
  24. 09 2019 - 25. 09 2019
  ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София
  Петер Кришел, PRINCE2® and AgilePM Approved Trainer, Scrum Master (Холандия)
  Близо 100% успех на нашите участници до момента! Сертификационната програма Agile Project Management™ (AgilePM®) Foundation включва обучение и изпит за получаване на международно признат сертификат по Agile. Тя е базирана на DSDM® (Dynamic Systems Development Method) Atern®, който винаги е бил единственият Agile метод, който изцяло включва концепцията за Agile проект и съдържа детайлни насоки за това как да се управляват и реализират Agile проекти.
 •  
 • Workshop - In the spotlight Tips and tricks

  26. 09 2019 - 27. 09 2019
  Suit Hotel Sofia
  Инструктор: Яна Кузова Модератор: Пепа Василева
  Предстои ви да се изявите " Под светлината на прожекторите" ? "In the spotlight" - практическо обучение за подготовка при презентиране и изява пред публика. Упражнения и трикове от актьорската практика ще ви помогнат да разберете как да вдъхновите и завладеете аудиторията. Представяме техники за овладяване на притеснението преди публично говорене. Тренираме за придобиване на увереност и убедителност. Фокусираме се върху ефективния контрол на тялото и гласа. Работим върху индивидуалността
 • Project Management Professional PMP®CAPM® Exam Preparation

  Категория
  02. 10 2019 - 05. 10 2019
  ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София
  Франк Нинов, PMP® (Германия)
  Цели След курса, участниците ще бъдат в състояние: Да прилагат усъвършенствано познание по управление на проекти, базирано на модела на PMBOK® на PMI Да разбират съдържанието и формата на изпитните въпроси Да установят своите слаби области, които изискват допълнителна самостоятелна подготовка Да положат успешно сертификационния изпит Project Management Professional (PMP®) Участници Мениджъри и ръководители на проекти, които желаят да получат PMP® сертификат Специалисти, желаещи да усъвършенстват своите знания и умения по управление на проекти Курсът е подходящ и за подготовка за изпит за сертификат CAPM® (Certified Associate in Project Management) на PMI
 
  Страница 1 от 1