MaxiNet | Изкуство и Картини | Семинари и Уебинари | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Обучения и семинари - 2021

 • ПРАКТИЧЕСКИ И ПРАВНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ВЪЗЛАГАНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОННАТА ПЛАТФОРМА

  15. 04 2021 - 15. 04 2021
  Онлайн в Zoom
  адв. Милана Кривачка - утвърден специалист в областта на обществените поръчки, концесиите, държавната и общинска собственост, градоустройството (ЗУТ), както и гражданското и търговското право.
  Практически и правни проблеми при подготовката на процедурата за възлагане на обществената поръчка чрез ЦАИС „ЕОП“: Техническата спецификация за изпълнение на обществената поръчка; Регистрация на Възложителя; Регистрация и създаване на профил на участниците в системата;

 • Финансово-Счетоводни аспекти при онлайн търговия и Електронни Магазини

  20. 04 2021 - 20. 04 2021
  Уебинар - в Zoom
  Христо Петров - Управляващ партньор в Счетоводна Къща за интернет търговия - Голдън Вижън
  Основни финансово-счетоводни моменти при стартирането на онлайн бизнес и електронни платформи за търговия. Семинарът е подходящ за собственици на малък и среден бизнес; начинаещи онлайн търговци; собственици на сайт, блог или ФБ страница. 

 • Биткойн за начинаещи – всичко което трябва да знаете

  12. 05 2021 - 12. 05 2021
  Онлайн в Zoom
  Здравко Пиринлиев - Investment Analyst във водеща българска форекс и CFD компания
  Мислите си че вече сте пропуснали шанса да навлезете рано на биткой пазара? Помислете отново и се запишете за еклсузивния Уебинар за начинаещи на Семинари БГ и на който ще получите на разбираем език цялата информация, която Ви е необходима, за да разберете по-добре смисъла на криптовалутата, какви проблеми има потенциала да реши блокчейн технологията, както и какви са пазарните нагласи за бъдещите движения.