Услуги | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 


Услуги

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШНО-ФИРМЕНИ ОБУЧЕНИЯ

От 2009 година досега Семинари БГ е обучил над 3000 служители в над 300 български компании.
Вижте част от нашите клиенти тук >>

Съвместно с БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ НА СТАНДАРТИЗАТОРИТЕ в рамкита на програма: Семинари БГ ISO ние провеждаме редовни или вътрешно-фирмени обучения по стандартизация и ISO. Български Съюз на Стандартизаторите /БСС/ е творческо-професионално сдружение, регистрирано през 1991, в което членуват специалистите, осъществяващи практическа или научно-изследователска дейност в посока на развитието и приложението на стандартизацията и свързаните с нея дейности. БСС е член-учредител на Федерацията на научно-техническите съюзи /ФНТС/ и член-организатор на Балканския координационен комитет /БКК/ за сътрудничество в областта на стандартизацията. Поддържа връзки с Международната организация по приложение на стандартите – IFAN и с Международните и Европейски организации по стандартизация.


Моля свържете се с нас на телефони: 02/42 77 561, 0888/408 615 или имейл office@seminari.bg за изготвяне на индивидуално фирмено предложение.

НАШИ КЛИЕНТИ

ПУБЛИКАЦИЯ НА СЪБИТИЕ

 
ВИП
Стандарт
Безплатен
Реклама по имейл (1 млн. показвания месечно)
Публикуване на ТОП позиция
Публикации в Категории: Нормативни уредби, IT, Финанси, Счетоводство
Копие на резервацията на имейл на Организатора; Форма за резервация в сайт на Организатора; Архив на резервациите; Автоматична проформа-фактура; Възможност за плащане в ePay.bg
 
 
95 лв.
(48,30лв./мес при плащане за 1 година)
Виж условия >>
2,5%
за резервация
Виж условия >>
Безплатно