Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Актуални семинари

 • Седемте основни стъпки в продажбите

  Категория
  06. 03 2020 - 06. 03 2020

  София, Парк Хотел Витоша

  Орлин Митушев
  Решаваща роля за успеха на Вашата фирма играят качеството на обслужването на Вашите клиенти и силата на продажбения Ви екип. Чрез продажбено обучение и тренинг можем да Ви помогнем значително да увеличите оборота си и да си отговорите на следните въпроси:
 • Сертификационен курс Бизнес НЛП Практик с коучинг умения

  Човешки ресурси | Мениджмънт | Търговски умения | Личностно развитие

  07. 03 2020 - 07. 06 2020
  Тренинг зала на НЛП Тренинг Център, ул. „Маринковица“ 7А, гр. София
  Магдалена Николова, НЛП треньор, сертифициран от Джон Гриндер, бизнес коуч и организационен психолог

  Единственият международно акредитиран от Международната академия на НЛП треньорите (ITA) сертификационен курс за промяна в България „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“! Курса, в който промяната става възможна, човек намира вдъхновение да поеме лична отговорност за автентично лидерство и развитие на екипа и компанията.

 • Управление на материалните запаси София 9 март 2020

  Мениджмънт

  09. 03 2020 - 09. 03 2020
  София
  Уилям Латъм CFPIM, CIRM, CSCP, CLTD е международен APICS "Master Instructor” и един от водещите инструктори на APICS с богат международен опит. Обучавал организации като Alcoa Fujicara, Intel, Aviat Aircraft, Boeing, Microsoft и др.
  По време на семинара ще научите формули за определяне на на размера на поръчките, техники за складиране и дистрибуция, а така също и как да измервате инвестициите в запаси, за да ги управлявате по-добре и да максимизирате рентбилността.
 •  
 • Project Management Professional PMP®CAPM® Exam Preparation

  Категория
  11. 03 2020 - 14. 03 2020
  ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София
  Франк Нинов, PMP® (Германия)
  Цели След курса, участниците ще бъдат в състояние: Да прилагат усъвършенствано познание по управление на проекти, базирано на модела на PMBOK® на PMI Да разбират съдържанието и формата на изпитните въпроси Да установят своите слаби области, които изискват допълнителна самостоятелна подготовка Да положат успешно сертификационния изпит Project Management Professional (PMP®) Участници Мениджъри и ръководители на проекти, които желаят да получат PMP® сертификат Специалисти, желаещи да усъвършенстват своите знания и умения по управление на проекти Курсът е подходящ и за подготовка за изпит за сертификат CAPM® (Certified Associate in Project Management) на PMI
 • Storytelling Workshop

  11. 03 2020 - 11. 03 2020
  Suite Hotel Sofia
  Обучител: Десислава Бошнакова Д-р Десислава Бошнакова е професор в НБУ. От август 2019 г. е ръководител на департамент “Масови комуникации” в НБУ. Тя е сред първите, получили специализирано образование по ПР у нас. През 2016 година завършва втора м
  "Storytelling" Workshop 11.03.2020, сряда 10:30 - 17:30 ч. 4-то издание! Научете повече за най-актуалното умение! Разказването на истории - като интегрирана част от дизайн мисленето и стратегиите на марката. Защо: Умението да разказваме истории се превръща все повече във важно стратегическо бизнес предимство. Технологиите ни дадоха властта да споделяме историите си със света. Историите продават. Историите задават контекст. Историите създават цел и провокират действия.
 • Лидерски умения за мениджъри

  Категория
  13. 03 2020 - 13. 03 2020

  София, Парк Хотел Витоша

  Пламен Димитров
  От добрите лидери винаги се очаква да решават проблеми, да създават нови възможности и да управляват постоянно променящата се бизнес среда. Лидерството е сложен процес, при който лидерът влияе на другите, помага им да изпълняват и постигат целите на компанията.
 •  
 • MRP BOM Планиране на материалните ресурси и структури на изделие София 16 март 2020

  Мениджмънт

  16. 03 2020 - 16. 03 2020
  София
  Уилям Латъм CFPIM, CIRM, CSCP, CLTD е международен APICS "Master Instructor” и един от водещите инструктори на APICS с богат международен опит. Обучавал организации като Alcoa Fujicara, Intel, Aviat Aircraft, Boeing, Microsoft и др.
  Липсата на един артикул може да не ви позволи да произведете или експедирате някой от вашите продукти. Нуждаете се от всички продукти, в точното време и в необходимото количество. Планирането на Материални Ресурси (МRP) изготвя план за доставките и производството, за да гарантира, че няма да имаме отново недостиг. Как работи MRP? Как MRP може да ни помогне в динамична бизнес среда? И други.
 • От служител към мениджър - практически семинар

  Човешки ресурси | Мениджмънт | Личностно развитие

  19. 03 2020 - 20. 03 2020
  София
  Ралица Иванова, Борислав Игов
  За голяма част от хората повишаването в ръководна позиция е мечта и оценка на положените от тях усилия. Но какво се случва, когато новоназначеният няма умения да ръководи хора? Чрез много казуси, примери от практиката и задачи, участниците ще преодолеят тези проблеми.
 • Оценяване на длъжности Структуриране на възнаграждението

  Човешки ресурси | Мениджмънт

  Човешки ресурси
  20. 03 2020 - 20. 03 2020
  гр.София, Парк Хотел Витоша
  Албена Иванова
  Курсът има за цел да предаде основни познания за това как се оценява работното място и структурира възнаграждението. Насочен е към професионалисти, които имат необходимост да оценяват работни позиции и роли, които имат малък или нямат никакъв предишен опит в оценка на длъжности.
 
Страница 2 от 5