Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Актуални семинари

 • Как да си направим сами сайт като OLX

  28. 05 2020 - 28. 05 2020
  Webinar / Онлайн курс
  Георги Динчев - Онлайн експерт с 19 годишна практика
  Еднодневен интензивен уебинар курс, в края на който всеки ще има основните познания как да направи и менажира сам подобен на OLX уебсайт за обяви и онлайн търговия, който е базиран на WordPress. Ще овладеете основните стъпки, техники и елементи нужни за създаване и публикуване на собствен сайт за обяви в интернет.
 • Финансово-Счетоводни аспекти при онлайн търговия и Електронни Магазини

  04. 06 2020 - 04. 06 2020
  Уебинар - в Zoom
  Христо Петров - Управляващ партньор в Счетоводна Къща за интернет търговоя - Голдън Вижън
  Основни моменти при стартирането на онлайн бизнес и електронни платформи за търговия. Наредба Н-18, онлайн търговия като фирма или физическо лице, регистрация по ДДС в други държави, счетоводство при Ebay, Amazon, Emag, Etsy, Shopify, WordPress (WooCommerce), PrestaShop, OpenCart, Magento и други fинансово-счетоводните моменти.
 • Подготвителен курс сертифициран Scrum Master Scrum Product Owner с включен Exam Simulator

  Категория
  28. 05 2020 - 29. 05 2020
  ONLINE LIVE
  Stavros Stavru, Ph.D.
  Удобен начин да се запознаете с цялата автентична Scrum Framework и да се подготвите успешно за получаване на престижния сертификат Professional Scrum Master (PSM I) или Professional Scrum Product Owner™ (PSPO I) на Scrum.org – само след 2 дни присъствено обучение в София.
 • ЗАДАЧИ НА ДЛЪЖНОСТНОТО ЛИЦЕ ПО ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ ПРАКТИЧЕСКИ АСПЕКТИ

  Уебинар

  28. 05 2020 - 29. 05 2020
  Уебинар
  Д-р Невин Фети, Десислава Тошкова-Николова

  Лектори: Десислава Тошкова-Николова и Д-р Невин Фети 09.30 – 09.35 ч. Откриване на уебинара 09.35 – 11.30 ч. Тема № 1: Задачи по информиране и консултиране на администратора, обработващия и служителите, които извършват обработване. - Определяне на приложимата правна уредба при обработване на лични данни. - Определяне на приложимото правно основание за обработване на „обикновени“ лични данни и специални категории лични данни. - Прилагане на принципите, свързани с обработването на лични данни.

 • 6 точни формули за успех и разрастване в бизнеса

  29. 05 2020 - 29. 05 2020
  София, Хотел Метрополитън, бул. Цариградско Шосе 64 ➡ Ако не можете да се включите в присъствената форма, можете да се включите онлайн - излъчваме на живо
  Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании в България да подобрят своята органи
  От обучението ще научите: - Как да следвате точните състояния в бизнеса, за да постигнете стабилно разрастване; - Кои са точните формули, спрямо всяко едно състояние, и кои са точните стъпки, за да вървите нагоре; - Как да планирате своя бизнес спрямо факти и графики; - Как да изготвяте ефективна бизнес стратегия, която да работи и да дава реални и резултати.
 •  
 • Въведение в Лийн производството София 1 юни 2020

  Мениджмънт

  01. 06 2020 - 01. 06 2020
  София
  Уилям Латъм CFPIM, CIRM, CSCP, CLTD е международен APICS "Master Instructor” и един от водещите инструктори на APICS с богат международен опит. Обучавал организации като Alcoa Fujicara, Intel, Aviat Aircraft, Boeing, Microsoft и др.
  По време на семинара ще бъдат разяснени техниките за успешното прилагане на Lean, които са необходими за непрекъснатото подобряване на производствения процес. Ще научите повече за тези инструменти и как да ги прилагате в ежедневната си работа. Досега семинарната програма е многократно представяна в България, също така е провеждана в редица компании като част от вътрешно обучение на техните Lean екипи.
 • Сертификационен тренинг  за фасилитатори по  Трансформиращо Изцеление®

  Личностно развитие

  04. 06 2020 - 07. 06 2020
  София
  Хайнц Герд Ланге, Лера Ланге, Симеон Симов, Михаела Михайлова
  Човешките същества представляват една цялост, съставена от тяло, съзнание, емоции и енергия. В момента, в който една от тези съставни части навлезе в състояние на дисбаланс, ние преживяваме това като физическо заболяване, като ментална дисхармония, като депресивни мисли, като емоционални терзания и болка, а също така и като енергийно изчерпване и като сломен дух. 
 • Умения за презентиране

  Категория
  05. 06 2020 - 05. 06 2020

  София, Парк Хотел Витоша

  Орлин Митушев
  С обучението "Умения за презентиране" ще научите как да впечатлите вашата аудитория, да задържите вниманието и да направите запомнящ се финал, който да предизвика аплодисменти и действието, което вие желаете да постигнете!
 •  
 • АКТУАЛНИ ВЪПРОСИ НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В ЦАИС ЕОП

  09. 06 2020 - 09. 06 2020
  Уебинар
  Мариана Кацарова

  ПРОГРАМА НА УЕБИНАРА 9 юни 2020 г. 09.30 – 09.35 ч. Откриване на уебинара 09.35 – 13.00 ч. Обучение: 1. Промените в правната уредба, свързани с възлагането на обществени поръчки: • Промените в Закона за обществените поръчки (ЗОП) и в Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки (ППЗОП). • Закон за мерките и действията по време на извънредното положение – последици. 2. Създаване на електронна обществена поръчка (ЕОП): • Попълване на секции „Параметри“ и „Настройки“ – условия, избо

 
  Страница 1 от 4