Академия за Лидери - бизнес ръководители | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Академия за Лидери - бизнес ръководители

Мениджмънт | Личностно развитие

13. 11 2019 - 11. 03 2020
х-л Будапеща, ул."Будапеща" 92, София
д-р Владислав Цветанов
Свободни места: 12
Академия за лидери – бизнес ръководители, програма в осем модула. В университетите не могат да ни научат как да бъдем ефективни бизнес ръководители, в компаниите – нямат време да ни обучат. Огромното мнозинство от нас са повишени в мениджъри без адекватна подготовка. Бутнати в дълбоките води с една единствена инструкция – плувай, мениджърите получават оценки за бързина, стил, резултати…! Не постъпваме така с децата си – преди да ги пуснем на дълбоко ги учим как да плуват на плитко… Ако Ви се
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 5% на участник
при повече от 3 записани 10% на участник
Цената включва: печатни материали, обяд, 2 кафе паузи, сертификат

Академия за лидери – бизнес ръководители, програма в осем модула.
В университетите не могат да ни научат как да бъдем ефективни бизнес ръководители, в компаниите – нямат време да ни обучат.  Огромното мнозинство от нас са повишени в мениджъри без адекватна подготовка.  Бутнати в дълбоките води с една единствена инструкция – плувай, мениджърите получават оценки за бързина, стил, резултати…!  Не постъпваме така с децата си – преди да ги пуснем на дълбоко ги учим как да плуват на плитко… Ако Ви се струва, че здравият разум отсъства в процеса на изграждане на бизнес ръководители – не сте единствените…

.

Правилно е мениджърът първо да бъде подготвен за ефективно управление и след това да му бъде възложено да преплува бизнес океана.  И не заради негово удобство и сигурност, а за да постига екипът му значително по-високи резултати за фирмата.  Преди 2500 години Конфуций констатира:

Успехът зависи от предварителната подготовка, и без такава подготовка със сигурност ще има провал.

Именно за тази предварителна подготовка съществува програмата за разгръщане на управленския потенциал: „Академия за лидери – бизнес ръководители“, създадена от Изпълнителни директори с 20-годишна практика за по-амбициозните мениджъри на България, за компаниите, които искат да задминат конкуренцията.

Кой може да стане първокласен бизнес ръководител?  Питър Дракър (1909-2005) споделя:

За 45 години работа като консултант на голям брой ръководители всред широко многообразие от организации, аз не срещнах нито един „природно помазан“ оперативен мениджър, който да се е родил ефективен… И всички мениджъри, които работиха върху себе си, да станат ефективни ръководители, успяха в старанията си.

структура на програмата

  • осем самостоятелни модула – посещавате само желания от Вас
  • провеждат се по един на всеки три седмици; начало: 1 окт 2019
  • за записалите и осемте – бонуси: 8 подготвителни материала, 8 допълнителни казуса и 8*30-минутни консултации
  • стойност на един модул: 195 евро

* записване по хронологичен ред на заявките до запълване на местата

съдържание на програмата