Бизнес етикет - фирмено обучение | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Бизнес етикет - фирмено обучение

Човешки ресурси | Мениджмънт

25. 10 2017 - 25. 10 2017
Зала на Възложителя или Зала на Изпълнителя
Тиа Станкова - международен личен стайлинг консултант и имидж мейкър, с близо 20 години опит в сферата на облеклото и дизайна. Финансист по образование, а освен това възпитаник на Института по Изкуство и Дизайн в Ню Йорк със специалност „Стайлинг“.

Какво е бизнес етикетът и защо е важно да се спазва? Защо всяка работна среда има нужда от етичен кодекс? Какви са правилата на добрата бизнес комуникация? Как да се държим по време на работна среща в мултикултурна среда?

Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: Продължителност: 90 минути с включени безплатни минути за индивидуални консултации. Зала на Възложителя. Доплащане за информационни материали + 20 лв. за 1 участник

Обучението включва:

- Защо е важно, да спазваме бизнес етикет и етичен кодекс на работното място;
- Тънкостите на невербалната комуникация, при бизнес отношения;
- Правила при бизнес преговори и комуникацията;
- Основни правила при бизнес среща;
- Етикет за запознанства на приеми;
- Етикет и протокол в бизнес отношенията по света;

Повече за лектора:

Тиа Станкова е международен личен стайлинг консултант и имидж мейкър, с близо 20 години опит в сферата на облеклото и дизайна.

Създател е на уникалната стайлинг система „Dressed by Tia“, която помага на хората, да изградят индивидуален стил, да правят безупречно първо впечатление и да постигат повече в своя личен и професионален живот, благодарение на добрата визия.

Лектор съм е на обучения за дрескод в корпоративна среда, както и такива за бизнес етикет, изграждане на личен стил и организиране на гардероба.

Възпитаник е на Института по Изкуство и Дизайн в Ню Йорк със специалност „Стайлинг“, а освен това има и икономическо образование, както и диплома за моделиер-конструктор.

Работила е също така в корпоративния свят, което и помага да разбира бързо нуждите и предизвикателствата, които срещат ежедневно хората ангажирани в големи институции и офиси.

Може да разгледате повече за мен тук: www.dressedbytia.com, както и тук:
https://www.instagram.com/dressedbytia/
https://www.facebook.com/dressedbytia/

Контакти:

tia@dressedbytia.com,
+359885071194,
Skype: Tia Stankova