Договорите във веригата за доставки | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти Масажи София

 

Договорите във веригата за доставки

Мениджмънт | Търговски умения

18. 05 2018 - 18. 05 2018
София
Павлина Цветанова
Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Договорите във веригата за доставки Модул III от Тренировъчна школа Доставки
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение, кафе паузи

Теми:

Пропуски при подписване на договори във веригата за доставки. Изисквания към договорите. Структура. Общи положения. Зависимост на договора от закони и конвенции, старшинство при тълкуване. Договор за доставка на стоки. Договор за услуга. Събиране на отпадъци. Спедиционен и куриерски договор. Митническо посредничество. Договор за наем. Договор за лизинг. Договор за покупка и поддръжка на софтуер. Договор с подизпълнител. Регулаторни органи. Ограничения и забрани.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите в сайта ни.

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.