Извънтелесни преживявания и осъзнато сънуване | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Извънтелесни преживявания и осъзнато сънуване

Личностно развитие |

22. 04 2018 - 22. 04 2018
Център за цялостна трансформация Мандала
Любомир Розенщайн
В този практически семинар с помощта на техники, познати от древността и развити до наши дни, ще се приближим отново към границата между сънуването и будуването – ще пристъпим съзнателно към удивителното пространство на свободата, което носим дълбоко в своята природа на човешки същества.
Отстъпки
Ранна резервация: до 01. 03 2018 - 28.80 лв.
Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: Семинар

В този практически семинар с помощта на техники, познати от древността и развити до наши дни, ще се приближим отново към границата между сънуването и будуването – ще пристъпим съзнателно към удивителното пространство на свободата, което носим дълбоко в своята природа на човешки същества.  Често в живота сме се оказвали, макар и за кратко, на тази граница будни – без да знаем може би,  че можем и сами, по собствено желание да се озоваваме тук, на мястото, където всичко е възможно.

На територията на тази вътрешна реалност има светлина и има простор дори когато отвън става напълно тъмно. Тук можем да възстановим връзката със себе си; да се оттърсим от товара на стреса, страховете, тревогите, които са превърнали  мускулите и телата ни във всекидневието буквално в стегнати  и притискащи възли от болка и напрежение.  Тук можем да изключим за момент невронните връзки, с които сме закодирали неволно в хода на личния си опит себе си – и упоритите състояния да бъдем  неудовлетворени, нещастни, депресирани, отчаяни – и да се почувстваме като отново новородени; с всички избори, които тепърва ни предстоят.

По време на извънтелесни преживявания можем да се научим да пътешестваме в непознати мечтани земи или из космоса,  да сменяме епохи и гледни точки,  да експериментираме със света на възприятията си, толкова ограничен от повтарящите се навици на делника.  Можем да разтваряме безкрайната книга на човешкото познание и да търсим в нея отговори на въпросите, които ни поставя битието и които често не ни дават мира, когато сме будни.  И с всяко завръщане обратно в материалния свят на будуването, да взимаме със себе си от вътрешното познание, спокойствие и светлина,  с които това магическо пътешествие ни е надарило.

 

Програмата  включва упражнения за самостоятелно въвеждане в състояние на осъзнато сънуване и водена медитация, йога нидра с  опит за полет извън тялото.


Семинарът e подходящ за физически и психически здрави хора, има образователна цел и не замества лечение! Моля изключете напълно телефоните преди да влезете в залата. Поради характера на практиката местата са ограничени, запишете се още сега !

 

Цена: 36 лева, при ранно записване до 1 март включително – 27 лева

 

Любомир Розенщайн изследва в продължение на повече от 25 години западните и източните подходи към вътрешния свят на човека и променените състояния на съзнанието.  През 1995 г.  създава  за първи път в страната Институт за личностно развитие, провежда първите семинари и обучения по Невролингвистично програмиране (НЛП), записва първите авторски водени медитации на български език, програми с дълбока релаксация, както и поредица дискове с йога нидра – йога на съня и пранаяма. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire – Автор е на книгите „Розовите очила на душата“, „Планетата на щастието“, „Вътрешният лечител“, на статии, компакт-дискове, семинари, курсове и тренинги по  психология, йога, тантра, медитация, в които възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.  НЛП майстор и йога ачаря (йога-майстор) на Международния Шивананда йога Веданта център.