Как да напишем успешен проект по европейски програми – практически умения в процеса на разработване и добро управление на проекти | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Как да напишем успешен проект по европейски програми – практически умения в процеса на разработване и добро управление на проекти

Мениджмънт | Финанси § Проекти

Мениджмънт
23. 04 2015 - 23. 04 2015
гр. София, ж.к. Красно село, ул. „Княгиня Клементина" 39, зала Спарта
Росица Янкова - Ръководител на отдел „Стратегии и планиране“ към групата на „Персонал Холдинг“ АД. Бистра Ковачева - специалист в разработването, оценяването и договарянето на проектни предложения. Надежда Симеонова - магистър по финанси и психология. Управител на Международна академия за кариерно развитие и ориентиране.
Свободни места: 15
Какво: През първия програмен период 2007—2013 г. „Персонал Холдинг“ АД активно участва в разработването и управлението на проекти по различни програми, финансирани от Европейските фондове, в рамките на 7-те Оперативни програми. Дружеството е сред участниците от страна на работодателските организации в Заседанията на отделните Комитети за наблюдение по новите оперативни програми.
Отстъпки
Ранна резервация: до 20. 04 2015 - 108.00 лв.
Ранна резервация: до 20. 04 2015 - 108.00 лв.
(120.00 - след това)
Отстъпки за брой записани участници
при повече от 2 записани 10% на участник
при повече от 5 записани 10% на участник
при повече от 10 записани 10% на участник

На 23 април ще Ви запознаем с тънкостите при разписване на успешния проект…

През първия програмен период 2007—2013 г. „Персонал Холдинг“  АД активно участва в разработването и управлението на проекти по различни програми, финансирани от Европейските фондове, в рамките на 7-те Оперативни програми. Дружеството е сред участниците от страна на работодателските организации в Заседанията на отделните Комитети за наблюдение по новите оперативни програми.

Целта на обучението е да:

  • споделим нашия опит и знания;
  • да помогнем на участниците в избора на правилната програма за финансиране, съобразно техните идеи;
  • да дадем практическа и теоретическа насоченост в процеса на писане, оценяване и добро управление.

Форма на обучението – Практическо обучение, основано на техники от реално разработени проекти и казуси.

Обучението е подходящо за работодатели от малки, средни и големи предприятия; Центрове за професионално обучение; Центрове за информация и професионално ориентиране; НПО; Браншови организации; Експерти в областта на човешките ресурси; Експерти в областта на проектирането; Морски сектор; Транспорт и други.

Нашите лектори:

Росица Янкова е ръководител на отдел „Стратегии и планиране“  към групата на „Персонал Холдинг“ АД. Има специализации в областта на европейските фондове в Италия и диплома за управление на малък и среден бизнес от Административния колеж на Индия. Г-жа Янкова е Сертифициран кариерен консултант – GCDF; има опит в областта на професионалната квалификация на възрастни, била е член на Национални съвет по иновации към МИЕТ. Участвала е в разработването и управлението на проекти пряко финансирани от ЕК и ръководител няколко големи проекта  по програма  Progress. Обучител по лидерство и предприемачество с успешно реализирани проекти като консултант в областта на земеделието, туризма и услугите.

Бистра Ковачева има дългогодишен опит като началник отдел „Програмиране и договаряне” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Специалист в разработването, оценяването и договарянето на проектни предложения. Обучител в сферата на разработване и управлението на проекти по схемите: „Безопасен труд”, „Социални иновации в предприятията”, Квалификационни услуги и насърчаване на заетостта”, „Квалификационни услуги и обучения на заети лица” и др. по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” .

Надежда Симеонова е магистър по финанси и психология. Управител на Международна академия за кариерно развитие и ориентиране. Ръководител проект и координатор на няколко успешно приключили национални и международни проекти по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Обучител в сферата на разработване и управлението на проекти по схемите: „Без граници”, „На път”, Ново работно място” и др. програми финансирани директно от Европейската Комисия.

Обучението е с продължителност 1 ден (от 09:00 до 16:30 часа) и включва:

  • Материали за обучение;
  • Практически примери;
  • Кафе-паузи;
  • Обяд;
  • Сертификат за обучението.