Как да продадем услугата интериорен дизайн | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Как да продадем услугата интериорен дизайн

Търговски умения

22. 06 2018 - 22. 06 2018
София
Силвия Харизанова - основател и главен дизайнер на INTERIORO design studio. Има участия в редица конкурси и семинари и интериорни статии в специализирани издания. Носител е на награда Интериор на Годината за 2015, автор на интериорно реалити.
Свободни места: 17
Остават броени дни до старта на семинара „Как се продава услугата интериорен дизайн“. Имате последен шанс да вземете участие в събитие, което ще промени представите ви за този бизнес. Вие вече сте дизайнери. Ние знаем как може да се превърнете в УСПЕШНИ дизайнери! Направете важната крачка сега!
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 20% на участник
Цената включва: кафе, минерална вода, обяд

За да правиш интериорен дизайн трябва да създаваш пространства, които служат на човека. 
За да продаваш интериорен дизайн трябва да познаваш човешката природа.

Творчеството е само малка част от целия процес, който трябва да се осъществи, за да завърши един проект. Има много училища, в които може да научите основните правила и похвати. А ако притежавате и малко талант, наистина имате възможност да станете чудесен дизайнер. Има нещо обаче, което не се учи в училище. И то е, как да превърнем добрата идея, в добра сделка. Защото в крайна сметка всичко опира до финанси.

Психологията е от ключово значение в продажбите. И в този семинар ще ви споделим печелившите техники във взаимоотношенията с клиентите. Ще ви запознаем с реални примери от практиката. Ще ви научим, как да продавате своя продукт и ще ви помогнем да станете по-успешни. А нали точно това искаме всички!