Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес

Маркетинг |

12. 12 2017 - 12. 12 2017
град София, сграда "Капитал Форт"
Жюстин Томс, Бисер Вълов, Роси Георгиева, Димитър Димитров, Геогри Ганев, Павел Кьосев, Мартин Попов, Даниела Ничева
Ако имате бизнес, но не знаете как точно да го презентирате в социалните мрежи; ако се чудите колко точно трябва да инвестирате и каква възвръщаемост можете да очаквате; ако имате липса на вдъхновение за съдържанието, което публикувате… то това събитие е точно за Вас. Подбрали сме 7 лектори с много практически опит и знания в сферата на дигиталния маркетинг. Не пропускайте възможността да получите знания, които несъмнено ще Ви помогнат!
Отстъпки
Ранна резервация: до 05. 12 2017 - 190.00 лв.
Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 20.93% на участник
Цената включва: Обяд, напитки и рекламни материали от спорнсори и партньори

Първо по рода си събитие “Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес” ще се проведе в гр. София на 12 декември 2017 година и ще събере на едно място начинаещи и опитни представители на малкия и среден бизнес в България, които искат да научат кои техники работят добре в социалните мрежи и колко от тях са приложими в ежедневната им работа.

Лектори в този формат са специалисти с опит в развитиета в различни направления на дигиталния маркетинг, който ще споделят примери от практиката.

 

Вече е в ход регистрацията за събитието “Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес”, което ще се проведе в гр. София, на 12.12.2017 година в конферентната зала на Бизнес център “Капитал форт”. Събитието представлява еднодневен семинар, който включва 7 различни теми, всичките даващи различен поглед и похвати за използване на социалните мрежи като канал за популяризиране на бизнеса или директни продажби.

  

Програма на семинара:

Въвдение в социалния маркетинг – лектор Жюстин Томс

Какво трябва да знае всеки бизнес за Facebook – лектор Бисер Вълов

Facebook за малкия и среден бизнес. Facebook  за физически обекти – лектор Роси Георгиева

Социалните мрези за електронната търговия – лектор Димитър Димитров

Чат ботовете – новите оръжия на бизнеса – лектори Георги Ганев и Павел Кьосев

Инфлуенс маркетинг. Силата на препоръката – лектор Даниела Ничева

Психологията зад успешния социален маркетинг –лектор Мартин Попов

 

За eCommerce Academy: 

eCommerce Academy е проект, създаден в началото на 2016г. от Никола Илчев. Академията цели да помага на всички занимаващи се с онлайн търговия да бъдат по-успешни в своя бизенс. За тази си мисия в програмата на организацията има вече повече от 24 проведени обучения, семинари, лекции и конференции и работи с изявени специалисти от следните области: онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.