Конференция Sofia Smart City Marketplace и Изложение Интелигентни градове за Югоизточна Европа 2019 | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Конференция Sofia Smart City Marketplace и Изложение Интелигентни градове за Югоизточна Европа 2019

Категория
16. 04 2019 - 18. 04 2019
Интер Експо Център, София - конференцията ще бъде в Семинарна зала на Палата 6 на 17 април. Изложението се провежда в Палата 6 на 16-18 април.
Веселин Тодоров, Елена Андонова, Костадин Костадинов, Louis Lapidaire, Massimo Andriolo, Yilmaz Cakir, Румяна Драганова, Евгений Иванов, Любо Георгиев, Luigi Amati, Боян Жеков, Милена Колева, Лъчезар Аврамов, Вихра Андонова, Димо Зафиров и др.
Конференция „Sofia Smart City Marketplace” и изложение за Интелигентни градове. Събитието се провежда паралелно на изложенията и конференции за Управление на отпадъците и рециклиране, и Енергийна Ефективност и Възобновяема Енергия. Входът е безплатен само при предварителна регистрация на сайта на Виа Експо!
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: безплатен вход

Основна цел на Конференцията е да насърчи трансфера на интелигентни технологии и знания към развиващия се пазар на Югоизточна Европа.

Регионът се характеризира с напредък в прилагането на интелигентни системи в транспорта и сградите и се фокусира върху политиките за градска трансформация.

Събитието е сред значимите инициативи и регулярно се посещава от представители на общини и релевантни държавни институции, мениджъри и специалисти от индустриалния, търговски и публичен сектор.

В рамките на издание 2019 ще се проведе Конференцията ‘Sofia Smart City Marketplace’ на Клъстер София град на знанието. Тя ще се фокусира върху интелигентните градски технологии и ще даде възможност за изява на продуктите, технологиите и постиженията на компании, университети и научни институти, които могат да бъдат използвани в процеса на превръщане на София в град на знанието.

Конференцията е практически ориентирана и не е предназначена само за членовете на Клъстера. Други участници в пазара на интелигентни градове са поканени също така да участват.

Теми:

  • Създаване на управленски капацитет и стратегия за развитие на София град на знанието
  • Образователни институции и проекти за София - град на знанието и интелигентен град
  • Научни приложения за София - град на знанието и интелигентен град
  • Технологични решения за София - град на знанието и интелигентен град
     

Повече информация за възможностите за участие може да получите, като свържете с нас на: international@viaexpo.com032512907, 0886 792943

Безплатно посещение само при регистрация на сайта на Виа Експо!