Корпоративен дрескод - фирмено обучение | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Корпоративен дрескод - фирмено обучение

Мениджмънт

25. 10 2017 - 25. 10 2017
Зала на Възложителя или Зала на Изпълнителя
Тиа Станкова - международен личен стайлинг консултант и имидж мейкър, с близо 20 години опит в сферата на облеклото и дизайна. Финансист по образование, а освен това възпитаник на Института по Изкуство и Дизайн в Ню Йорк със специалност „Стайлинг“.

Какви видове дрескод съществуват на работното място и как да изберем кой от тях да следваме? Как обеклото може да ни помогне да продаваме повече, да водим по – успешни преговори, да постигнем съгласие в екипа ни, да сме по - продуктивни?

Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: Продължителност: 90 минути с включени безплатни минути за индивидуални консултации. Зала на Възложителя. Доплащане за информационни материали + 20 лв. за 1 участник

Обучението включва:

- Какви видове дрескод съществуват на работното място и как да изберем кой от тях да следваме;
- Как обеклото може да ни помогне да продаваме повече, да водим по – успешни преговори, да постигнем съгласие в екипа ни, да сме по - продуктивни;
- Съвети за облекло, според работната среда, ранга ни и ежедневните ангажименти;
- Как облеклото влияе на поведението ни, настроението ни и възприятията ни – психология на облеклото;
- Психология на цветовете и кои са най - подходящи за работна среда;

Повече за лектора:

Тиа Станкова е международен личен стайлинг консултант и имидж мейкър, с близо 20 години опит в сферата на облеклото и дизайна.

Създател е на уникалната стайлинг система „Dressed by Tia“, която помага на хората, да изградят индивидуален стил, да правят безупречно първо впечатление и да постигат повече в своя личен и професионален живот, благодарение на добрата визия.

Лектор съм е на обучения за дрескод в корпоративна среда, както и такива за бизнес етикет, изграждане на личен стил и организиране на гардероба.

Възпитаник е на Института по Изкуство и Дизайн в Ню Йорк със специалност „Стайлинг“, а освен това има и икономическо образование, както и диплома за моделиер-конструктор.

Работила е също така в корпоративния свят, което и помага да разбира бързо нуждите и предизвикателствата, които срещат ежедневно хората ангажирани в големи институции и офиси.

Може да разгледате повече за мен тук: www.dressedbytia.com, както и тук:
https://www.instagram.com/dressedbytia/
https://www.facebook.com/dressedbytia/

Контакти:

tia@dressedbytia.com
+359885071194, 
Skype: Tia Stankova