Курс по Английски език | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Курс по Английски език

Категория
06. 11 2017 - 30. 03 2018
адрес: ж.к. Красно село, ул. „Княгиня Клементина“ № 39
Катя Димитрова
Обучение с ваучери по английски език Обучителен център Персонал Трейнинг съвместно с Евроквалификационен център обявява дати за обучение С ВАУЧЕРИ по АНГЛИЙСКИ език.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: хорариум 300 часа, сертификат за завършен курс по английски, учебни материали необходими за провеждане на обучението /учебник, тетрадка и други помощни материали/, достъп до електронна платформа за самоподготовка, в която всеки курсист има индивидуален до

Обучение с ваучери по английски език
Обучителен център Персонал Трейнинг съвместно с Евроквалификационен център обявява дати за обучение С ВАУЧЕРИ по АНГЛИЙСКИ език.

Всяка седмица стартира нов курс 
Продължителност: 300 учебни часа в рамките на 6 месеца
Честота: 2 пъти седмично след работно време
Ниво: Начинаещи - A1, A2, B1
Форма на обучение: Присъствена

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ в обучението са те да бъдат заети лица, които са на трудов договор в предприятия извън държавната администрация и имат средна или по-ниска степен на образование.
УЧАСТНИЦИТЕ В КУРСА ЩЕ ПОЛУЧАТ присъствени учебни часове с хорариум 300 часа, сертификат за завършен курс по английски, учебни материали необходими за провеждане на обучението /учебник, тетрадка и други помощни материали/, достъп до електронна платформа за самоподготовка, в която всеки курсист има индивидуален достъп до множество мултимедийни уроци, диктовки, аудио уроци, тестове и други учебни материали.
Обучителен център Персонал Трейнинг е одобрен доставчик на обучения към Агенция по заетостта.

За повече информация и записване за обучение:
телефон: 0882282886, 0879 463 667