Лунен ритуал СЪБУЖДАНЕ НА РАДОСТТА | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Лунен ритуал СЪБУЖДАНЕ НА РАДОСТТА

Личностно развитие

29. 05 2018 - 29. 05 2018
град Варна
Христина Гудева, психолог
Още от древни времената хората забелязват мистериозното и тайнствено влияние, което Луната оказва върху нашите емоции и поведение, и съгласуват ежедневието си с нейните фази. Най-силно въздействащи върху нас са фазите на новолуние и пълнолуние. По време на пълнолуние Луната излива цялата си енергия върху Земята и предава специална магическа сила на всички живи същества. Най-вече влияе върху нас жените, тъй като Луната е олицетворение на женското начало. Това е и причината по време на пълнолу ...
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: материали
Лунен ритуал „Събуждане на радостта“
 

Още от древни времената хората забелязват мистериозното и тайнствено влияние, което Луната оказва върху нашите емоции и поведение, и съгласуват ежедневието си с нейните фази. Най-силно въздействащи върху нас са фазите на новолуние и пълнолуние.

 

По време на пълнолуние Луната излива цялата си енергия върху Земята и предава специална магическа сила на всички живи същества. Най-вече влияе върху нас жените, тъй като Луната е олицетворение на женското начало. Това е и причината по време на пълнолуние повечето жени да страдат от безсъние, да се чувстват напрегнати, да се натъжават без повод, понякога дори да изпадат в депресия. В този момент, когато Луната е изпълнена и ние сме изпълнени с всякакви емоции и преживявания. На повърхността изплуват всички предизвикателства, с които трябва да се справим и които имаме да отработваме, за да започнем нов етап от живота си.

 

Пълнолунието е силно енергиен момент, който всяка от нас може да използва в своя полза, заявявайки намерението си пред Вселената, че има готовност за промяна. И с помощта на енергията на пълната Луна да изчисти натрупаната негативност и да пренареди живота си. Това е най-благоприятният момент с лекота да освободим физическия, емоционалния и душевния "багаж", който носим, но който не служи на най-висшето ни аз.

 

Целта на този лунен ритуал „Събуждане на радостта“ е да ви даде възможност да освободите всичко, което ви възпира да живеете чрез своята автентична женска същност, да отворите пространство за радостта, да се потопите в мъдростта, красотата и истината на жената, която всъщност сте. Лунните ритуали са благословия за нас жените и подпомагат да живеем в хармония!

 
Ще използваме вълшебната енергия на пълната Луна и:
 • изпълнявайки мистична дълбоко освобождаваща практика ще премахнете физически блокажи,  в резултат на което енергията в тялото ви ще започне да тече свободно и лесно, а вие ще усетите прилив на сили и живот;
 • по време на дълбока визуализация ще балансирате и хармонизирате всички енергийни центрове в тялото си, освобождавайки застоялата негативна енергия в тях и напълвайки ги с живителна сила;
 • чрез таен женски ритуал ще се свържете с потока на лунната енергия, от който в тялото ви ще се влее женска енергия и сила.
 
Пълнолунието е най-подходящият момент да се освободите от всичко ненужно в живота си:
 • излишните тревоги, грижи, притеснения и страхове;
 • неработещите мисловни модели, старите предразсъдъци и стереотипи;
 • паразитните контакти и пагубните отношения;
 • негативните натрупвания във вашия женски организъм, включително и психичното натоварване, нездравословните тежки емоции и чувства, насъбралата се умора;
 • инертните реакции и поведение, причиняващи ви физическо страдание и заболявания;
 • колебанията и съмненията;
 • блокажите и пречките да бъдете себе си и да проявявате своята лична и творческа сила;
 • всички ограничаващи матрици и самоблокиращи програми по пътя към щастието;
 
Този лунен ритуал е точно за теб, ако искаш:
 • да пречистиш мислите си от заблуди, душата си отболка и тъга, тялото – от страхове, срам и вина, и да се отпуснеш;
 • да оставиш миналото назад, да обновиш изцяло енергията си и да изпълниш тялото си с есенцията на младостта и радостта;
 • да подобриш женското си здраве;
 • да освободиш пространство и да дадеш шанс положителните преживявания да изпълнят живота ти;
 • да хармонизираш вътрешния си свят, постигайки мир и спокойствие;
 • да се изпълниш с женска енергия и да усетиш собствената си привлекателност и самочувствие;
 • да възстановиш радостта, вярата и силата си;
 • да се почувстваш лека, нежна и флуидна в тялото си.

 

От векове жените усещаме влиянието на Луната върху живота и биоритмите на тялото си. Тези от нас, които вече са се доверили на древната мъдрост и живеят в синхрон с естествения ритъм в природата, следвайки лунните цикли, знаят, че така животът придобива по-висш смисъл и тече значително по-гладко.

 

Каня и теб да се присъединиш към едно свещено пространство, в което ще се съберем само жени, и използвайки силата на пълнолунието ще разрушим преградите на собствените си ограничения, ще разтворим болката и ще манифестираме радостта по един здравословен, приятен и мистичен начин.

 

Ако винаги си искала да се докоснеш до чудотворната сила на свещената женска енергия, един от най-добрите начини да го направиш е на вълшебно място в компанията на други жени. Груповата женска енергия е много, много мощна и улеснява значително процесите през, които всяка жена преминава, за да се свърже с истинската си женска същност и да живее през радостта - нещо, което сами също можете да постигнете, но в пъти по-трудно и по-бавно.

 
ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО ОЩЕ СЕГА!

Местата са ограничени и се пазят след плащане на обучението!

 
Цена на обучението:

Редовна цена: 15 лева

Специална цена: В случай, че ще присъствате и на Лунен ритуал "Сбъднати мечти" по новолуние, тогава цената за всеки ритуал е 13 лева. 

 

Важно! 
При плащане в деня на събитието има завишение в размер на 20%. Платена сума не се връща и не се прехвърля за друго събитие! (Важи само при сформирана група)

 

Програма:
 • 29-ти май 2018 година (пълнолуние) от 19:30 до 21:00

 

Водеща: Христина Гудева, психолог

 

За допълнителна информация позвънете на телефонен номер 0988/ 841183