Любовта на моята душа -семейни констелации ОНЛАЙН | Seminari.bg
MaxiNet | Изкуство и Картини | Семинари и Уебинари | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Любовта на моята душа -семейни констелации ОНЛАЙН

Личностно развитие

24. 01 2021 - 24. 01 2021
Онлайн
Татяна Георгиева- фасилитатор на семейни констелации
Любовта. Всеки я желае с цялото си сърце и непрестанно я търси. Но не всеки успява да се докосне до нея откъм приятната й страна. Често си мислим, че любовта ще ни донесе радост, еуфория, потвърждение, че сме ценни .....а получаваме насилие, болка, разочарование.... Има начин да изберем свой път в любовта, който е различен, без след това да се чувстваме виновни спрямо жените от рода...Изследвайте контакта си с любовта и трансформирайте пречките за връзка, пълна с доверие, приемане и уважение!
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: лична констелация

 

Любовта. Всеки я желае с цялото си сърце и непрестанно я търси. Но не всеки успява да се докосне до нея откъм приятната й страна. Често си мислим, че любовта ще ни донесе радост, еуфория, потвърждение, че сме ценни .....а получаваме насилие, болка, разочарование. Решаваме, че мъжът не е подходящ и започваме да търсим друг.... Следващият изглежда съвсем различен от предния, но много често след време неудовлетворението и горчивината се повтарят, както вероятно се е случило и с други жени от нашия род. Сляпо следваме семейния модел и преживяваме трудности в любовта, като нашите прародителки. Така, подсъзнателно се чувстваме като част от рода и че принадлежим на нещо по-голямо от нас. И това ни успокоява.....поне за известно време...
Има начин да изберем свой път в любовта, който е различен, без след това да се чувстваме виновни спрямо жените от рода. Семейните констелации са начин да свалим товара от плещите си и да позволим на цялата любов вътре в нас да потече свободно – без пречки, без предразсъдъци и да ни носи радост и удовлетворение.
Изследвайте контакта си с любовта и трансформирайте пречките за връзка, пълна с доверие, приемане и уважение!
Единственото, което е нужно, е желание и смелост да осъзнаете и преработите динамиките във Вашата семейна система, които може да затрудняват Вашия успех в любовта.
Телефон за записване: 0898503897 или на: http://www.tatianageorgieva.net/index.php...
Какво ще получите?
1. Възможно решение на Вашата конкретна ситуация в любовта през ‘знаещото поле’
2. Първа стъпка към вътрешна промяна в контекста на темата за любовта
3.‘‘Файл за щастлива любов‘‘:-)
Кажете ‘ДА’ на семейните констелации по метода на Леонид Талпис ‚Вселенска терапия‘:
- Защото сте пробвали много познати начини да промените повтарящите се разочарования в любовта и не сте успели
- Защото заслужавате животът Ви да е пълен с обич и топлина
- Защото дълбокото разбиране на причините за Вашата жизнена ситуация чрез семейните констелации понякога помага повече, отколкото борбата и вътрешната съпротива.
Как ще се почувствате?
► Ще се усетите леки, жизнерадостни, любящи и великодушни.
► Ще започнете да поставяте грижата за себе си като приоритет и да живеете живота си, поемайки отговорност за собствения си избор
► Ще постигнете вътрешно спокойствие и ще заживеете с открито сърце, което ще привлече точния за Вас човек.
Ще си разрешите ли щастлива любов?
Пишете на: www.tatianageorgieva.net или се обадете на 0898503897, за да се запишете.
Групата ще работи на 24.01.2020г.от 10ч.
Занятието ще се проведе ОНЛАЙН в ZOOM в две части с 30мин почивка. Едно занятие включва 4 пълноценни констелации за предварително заявилите желание. Останалите участници ще представляват хора от семейните системи на 4мата, които са въвлечени в тяхната жизнена ситуация. Представителите вътрешно откликват на процеса и се самолекуват, като косвено отработват собствените си проблеми.
Накратко за начините на участие:
1.Лична констелация ‚Аз и любовта‘ за 4 от участниците. Цена: 80 лв
2.Участие като представител или наблюдател - цена 20 лв.
Бонус за всички, които имат нужда: вграждане на ‚Файл за любов‘ чрез техника от квантовата психология – по Ричард Бартлет.
Елате на занятието с Вашето определение: Какво е за Вас любовта?
На записалите се ще бъдaт съобщени подробности за включване в онлайн събитието и начинът на плащане.
Водещ: Татяна Георгиева – сертифициран фасилитатор на семейни констелации, терапевт по метода на Л.Талпис ‚Вселенска терапия‘.
Повече информация за констелациите, безплатна констелация с листи А4 ‚Как да избера?‘и констелация във въображението (водена медитация) за подобряване с отношенията с родителите, можете да намерите на:www.tatianageorgieva.net в раздела ‘За мен’.
Ако желаете да постигате целите си с лекота с помощта на системните констелации, можете да закупите и ползвате, без ограничения във времето, курса: ‚Желанието на сърцето‘. Курсът помага да стопите вътрешните си съмнения и бариери, съдейства за свързване със силата на рода и получаване на подкрепа по пътя към целта.
Aко Ви вълнува темата за женствеността, можете да заявите закупуване на пакет от 4 констелации във въображението ‚Благословия за женственост‘ на сайта ми www.tatianageorgieva.net.Това е възможност самостоятелно, без специалист, да отработите някои динамики във Вашата семейна система, които не позволяват на Вашата женственост да разцъфти.
За събития на други дати, можете да оставите e-mail на:
http://tatianageorgieva.net/index.php...
Моля да споделите събитието, ако ви е заинтересувало.
Предварително благодаря!