НОВО ОБУЧЕНИЕ ПРАКТИЧНИ ТЕХНИКИ ПРИ ПРЕЯЖДАЩИ ФОРМИ НАРУШЕНО ХРАНЕНЕ | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

НОВО ОБУЧЕНИЕ ПРАКТИЧНИ ТЕХНИКИ ПРИ ПРЕЯЖДАЩИ ФОРМИ НАРУШЕНО ХРАНЕНЕ

Личностно развитие | Уебинар

12. 04 2018 - 12. 06 2018
Онлайн курс
Д-р. Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор, лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения към Международната Асоциация IAEDP, както и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене”.
Този обучение е подходящо за студенти и специалисти от различни професионални сфери на т.нар. на английски език „помагащи професии“, като психолог, диетолог, лекар, медицински или здравен работник, социален или младежки работник, фитнес специалист, педагог , обучител, консултант, терапевт, педагогически съветник, нутриционист, инструктор и други.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: не се предлагат

НОВО ОБУЧЕНИЕ “ПРАКТИЧНИ ТЕХНИКИ ПРИ ПРЕЯЖДАЩИ ФОРМИ НАРУШЕНО ХРАНЕНЕ“

Този обучение е подходящо за студенти и специалисти от различни професионални сфери на т.нар. на английски език „помагащи професии“, като психолог, диетолог, лекар, медицински или здравен работник, социален или младежки работник, фитнес специалист, педагог , обучител, консултант, терапевт, педагогически съветник, нутриционист, инструктор  и други.

 По време на усвояването му,  се предоставят готови работни бланки за директна работа с клиенти/пациенти , която включва упражнения, техники и стратегии за промяна на хранене, мисли, емоции, поведения, както изграждане на нови позитивни и ефективни умения за справяне с трудности и житейски препятствия или  копинг стратегии, които да се използват от клиентите вместо манипулацията от различен вид върху хранене, тегло, храна и тяло.

Обучението е изцяло с практическа насоченост и предполага наличието на опит или базови познания в сферата на хранителни нарушения,  като се препоръчва предварително да бъде преминато обучението „Базово обучение за ХН консултант“ или Международното Обучение за Асоцииран Сътрудник в ХН сферата към  IAEDP в Онлайн  Академия „Емоции и Хранене“ към Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org

Този курс е едно иновативно съчетание от базираната на научни, а и такива от практиката на Британска ОнЛайн Програма създадена от Английски лидери в когнитивно-поведенческата терапия и съчетана с адаптирани за българите подходи за нормализиране нa храненото от д-р Елисавета Павлова: лицензиран специалист в сферата на хранителни нарушения  към Международната организация IAEDP, с 9 год. опит като психолог- консултант: 2  в Канада и останалите в България, която е  и координиращ обучител на Академия „Емоции и Хранене“.

В обучението са включени 9 Модула, чиято последователност от включени практични работни бланки, упражнения, техники и стратегии, може да бъде следвана директно от курсистите.

Форми на предлагане на Обучението: Онлайн формат или Дистанционно:

2. ОнЛайн формат- директно посредством обучителната ни платформа WizIQ, където ще имате постоянен онлайн достъп до вашите обучителни материали и бланки, както и свободата да ги използвате с удобните за вас предпочитани дни и часове според заетостта ви.

3. Дистанционен формат-в кореспондентска форма. Получавате на имейла си всички обучителни Ел. Материали, Готови за Работа с Клиенти Работни Бланки.

Такса за обучението: 450 лв., която при затруднение бихте могли да заплатите  и разсрочено за 2 поредни месеца по 225 лв.-без допълнително оскъпяване.

ЗАПИСВАНЕ С КРАЕН СРОК 11 АПРИЛ 2018 г. / СТАРТИРАНЕ НА 12 АПРИЛ 2018 г.   

За записване, моля изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com

Тел. за допълнителна информация: 0897 621 607