Обучение по Енергийна Психология – Базирано на Майндфулнес Вътрешно премоделиране | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти Масажи София

 

Обучение по Енергийна Психология – Базирано на Майндфулнес Вътрешно премоделиране

Личностно развитие

24. 04 2020 - 26. 04 2020
София
Таня А. Принс Таня А. Принс е един от водещите световни експерти в областта на енергийната психология. Тя е един от 29-те EFT Founding Masters & Master Trainer of Trainers.

Това е метод, различен от всички останали и обучението в този метод не изисква предварителното познаване на други методи и техники, за да бъде научен и прилаган. Това е подход, който съчетава силата на енергийната психология ( меридианно базираните методи за работа с акупресурни точки чрез потупване, като най-известният от тях EFT) с НЛП, Хипнотерапия и Майндфулнес, в един несложен за прилагане процес.

Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: Материали
Екипът на Psychology-BG.com, ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ и ИНСТИТУТ ПО ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ организират

 

 

Сертификационно обучение по Базирано на Майндфулнес Вътрешно Премоделиране®

 

24 – 26 Април 2020 г. гр. София

 
Предвидена е отстъпка при внасянето на таксата до 24-ти Февруари 2020 г.

 

Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално в помагащите професии. След успешното покриване на сертификационните изисквания участниците в обучението ще получат сертификат за Mindfulness Based Inner RePatterning® фасилитатор от създателя на метода Таня Принс.

Към обучението има преведено на български печатно ръководство.

По време на обучението е осигурен е симултанен превод на български

Водещ – Таня А. Принс Таня А. Принс е един от водещите световни експерти в областта на енергийната психология. Тя е един от 29-те EFT Founding Masters & Master Trainer of Trainers. Таня Принс е член на AAMET International (Association for the Advancement of the Meridian Energy Techniques) от самото създаване на тази организацияТя развива своята страст към себеусъвършенстване още в детството си и тогава започва едно пътешествие, което я отвежда до момента, в който тя усвоява много методи сред които НЛП, хипнотерапия, метода EFT и в последствие става един от водещите експерти и обучители в този метод в световен мащаб. В последните 20 години тя е провела няколкостотин обучения в голям брой страни, в които е обучила няколко хиляди фасилитатори по ТЕС. Натрупвайки, през всичките тези години едно обширно и задълбочено познание в областта на енергийната психология и на голям брой други изцелителни методи, през 2010 г. тя разработва иновативен метод наречен „Базирано на Майндфулнес Вътрешно ПреМоделиране“, който се оказва един изключително ефективен, мощен и в същото време щадящ инструмент за себеизцеление. Какво представлява метода „Базирано на Майндфулнес вътрешно премоделиране®“ (БМВП) Това е метод, различен от всички останали и обучението в този метод не изисква предварителното познаване на други методи и техники, за да бъде научен и прилаган. Това е подход, който съчетава силата на енергийната психология ( меридианно базираните методи за работа с акупресурни точки чрез потупване, като най-известният от тях EFT) с НЛП, Хипнотерапия и Майндфулнес, в един несложен за прилагане процес. Техниката е базирана на древните познания за енергийните изцелителни процеси, добавяйки към това и елементи от Майндфулнес, използвайки в допълнение и простички, но мощно действащи езикови модели, с цел да се улесни директната комуникация с подсъзнанието, като се заобиколи подсъзнателната съпротива, с помощта на ясни и разбираеми за подсъзнанието вербални „кодове“. Един от базовите постулати на този метод е, че не е задължително необходимо да анализирате или да разбирате естеството на един проблем, за да успеете да се справите с него. Т.е., не е необходимо да се говори за проблема и да се обсъждат минали събития, евентуално причинили го, за да се работи с даден проблем на клиента. Поради тази причина, техниката отваря много по-голямо пространство за работа с много по-многобройна група от хора, които иначе биха се затруднили да намерят подходящите думи, за да изразят това, което преживяват. При този метод не се изисква клиентът да преминава отново през спомени и преживявания от миналото, както и през емоциите, свързани с тях, както и през емоционалните състояния, съпровождащи даденият проблем, за да може да работи с този проблем и да се справи с него.

 

Приложения на БМВП

БМВП може да се прилага при широк обхват от проблеми. Този обхват непрекъснато се разширява, тъй като БМВП е все още относително нова техника и като такава би трябвало да се разглежда като метод, който е в процес на развитие.

Проблемите, при които методът може да се прилага, включват:

 • Проблеми със съня
 • Посттравматично стресово разстройство
 • Проблеми във взаимоотношенията
 • Проблеми със себеоценката
 • Болка от всякакво естество
 • Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност
 • Скръб от загуба
 • Тревожност, напрежение
 • Проблеми с гнева
 • Ограничаващи вярвания
 • Депресивни състояния
 • Проблеми, свързани със себереализацията

 

Ако желаете да вземете участие в предстоящият тренинг, можете да се свържете с нас за повече подробности относно таксата, сроковете за внасяне, отстъпките и т.н., на посоченият имейл адрес integral.institutebg@gmail.com Телефон: 0878 665 668