Обучение за Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Обучение за Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене

Уебинар |

16. 10 2017 - 19. 12 2017
Онлайн курс
Д-р. Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор, лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения към Международната Асоциация IAEDP, както и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене”.
Това обучение е подходящо за работещи в различни сфери: психологични, медицински, здравни, социални, дието-нутриционни, фитнес, инструкторски и др. Издават се Сертификати от Асоциация УНИКАЛ на курсисти от професионалните сфери и на студентите завършили съответния курс. Подхода Интуитивно Хранене е научно доказан с над 40 изследвания и разполага със собствен диагностичен инструмент за измерване подобно на Когнитивно-Поведенческата Терапия, който ви се предоставя като инструмент за пре и пост диагностика на вашите клиенти.
Отстъпки
Ранна резервация: до 06. 10 2017 - 405.00 лв.
Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 10% на участник
при повече от 3 записани 15% на участник
Цената включва: Отстъпки при ранно записване

 

Ново Обучение за Консултиране  в Революционния Подход:

ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ 

Това обучение е подходящо за студенти и работещи лица в помагащите професии в различни сфери: психологични, здравни, социални, дието-нутриционни, спортни, фитнес, инструкторски и треньорски, младежки и др.

 Издават  се Сертификати от Асоциация УНИКАЛ на курсисти завършили успешно курса, като е възможно и уреждането на разсрочено плащане  за 2 поредни месеца.

Интуитивното Хранене е една революционна система със световна известност, създадена от Лидери в Дието-Индустрията в САЩ и с вече няколко години доказана ефективност: базирана на повече от 40 световни научни изследвания и разполагаща със собствен диагностичен инструмент-подобно на Когнитивно-Поведенческата Терапия, който ви се предоставя като инструмент за пре и пост диагностика на вашите собствени клиенти.

Към Обучението в Подхода „Интутивно Хранене“ представляващо практично ръководство, ви се предоставят и готови бланки за директна работа с клиенти за да им помогнете:

  • Да се освободят от Хроничните Диети, Обсебващите Мисли за Храна и Йо-Йо Ефекта
  • Да се освободят от Емоционалното Хранене и Неконтролираното Преяждане
  • Да се помирят с храната и да се наслаждават на всичко което обичат да хапват
  • Да редуцират/нормализират теглото си и да го поддържат в индивидуалната за тях норма
  • Да си възвърнат естествения баланс и контрол във връзката между тяло-храна-разум

Това обучение е подходящо за студенти и работещи лица в помагащите професии в различни сфери: психологични, здравни, социални, обучителни и педагогически, дието-нутриционни, спортни, фитнес, инструкторски и треньорски, младежки и др.

 Издават  се Сертификати от Асоциация УНИКАЛ на курсисти завършили успешно курса, като се предлага и възможност за организиране на разсрочено плащане- за 2 поредни месеца.

Интуитивното Хранене е една революционна система със световна известност, създадена от Лидери в Дието-Индустрията в САЩ и с вече няколко години доказана ефективност: базирана на повече от 40 световни научни изследвания и разполагаща със собствен диагностичен инструмент-подобно на Когнитивно-Поведенческата Терапия, който ви се предоставя като инструмент за пре и пост диагностика на вашите клиенти.

 

Към Обучението в Подхода „Интутивно Хранене“ представляващо практично ръководство, ви се предоставят и готови бланки за директна работа с клиенти за да им помогнете:

  • Да се освободят от Хроничните Диети, Обсебващите мисли за храна и Йо-Йо Ефекта
  • Да се освободят от Емоционалното Хранене и Неконтролираното Преяждане
  • Да се помирят с храната и да се наслаждават на всичко което обичат да хапват
  • Да нормализират/редуцират теглото си и да го поддържат в индивидуалната за тях норма
  • Да си възвърнат естествения баланс и контрол във връзката между тяло-храна-разум

Формат на обучението:

Индивидуален дистанционен формат-в кореспондентска форма. Получавате обучителни Ел. Материали, Готови за Работа с Клиенти Работни Бланки, Тестов Метод  с ключ „Оценка за наличие/липса на Интуитивно Хранене“ (Пре и Пост Диагностичен Въпросник). Таксата е 450 лв.

Обучител е  д-р Елисавета Павлова, психолог-специалист със 8 год. опит в сферата на хранителни нарушения, основателка на Първа Българска Организация при ХН-Асоциация УНИКАЛ и единствена в България-сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO. 

При допълнителни въпроси: моб. тел. 0878 205 221; 0897 621 607