Основи на виното | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Основи на виното

05. 06 2019 - 05. 06 2019
Ресторант „Purple house “, пл. Македония №1 ет. 1
Ирина Софранова - винен експерт, дегустатор и критик, организатор на специализирани семинари, дегустации и уъркшопи
Какво не знаем за виното? В този курс ще научите повече за това на какво да обърнем внимание при избора на вино, как да дегустираме правилно,кои са основните винени сортове и разликите между тях.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: дегустация на 8 различни вина,детайлна лекция за избраните вина, региони и сортове,мултимедия и видео материали по време на курса.

Какво не знаем за виното?

В този курс ще научите повече за това на какво да обърнем внимание при избора на вино, как да дегустираме правилно,кои са основните винени сортове и разликите между тях. Ще дегустираме 8 сорта и ще се запознаем с основните региони, където се произвеждат. За всеки участник водещата на курса ще направи консултация и ще ви насочи към подходящите за вашия вкус вина и ще ви препоръча регионите, които може да посетите и да се насладите на вината директно в собствения им тероар.

Класът ще води виненият експерт: Ирина Софранова

Ирина Софранова е винен експерт, дегустатор и консултант, организатор на специализирани семинари, дегустации и уъркшопи. Ирина се занимава активно с популяризирането на Балканското вино зад граница, разпространението на винената култура на локално ниво, както и с организирането на Балкански винени турове. За 14-те години в интернационална среда, зад граница тя има богат опит като мениджър на Австрийската платформа Headquarters Austria, която е предназначена за теми и събития свързани с интернационализирането на големи корпорации, организацията на European Headquarters Congress in Vienna 2012, Австрийската икономическа камара и Австрийската Бизнес Агенция.

По отношение на „винения опит”, освен солидното образование към Винената Академия в London, WSET, Ирина е организирала международни събития във Виена и е консултирала Европейския Винен Рицарски Орден, тя е активен член на журито на големи винени събития като Austrian Wine Challenge, International Wine Challenge, Concours Mondial de Bruxelles и е консултирала австрийски и балкански изби.

В цената от 75 лв. на човек са включени:

- дегустация на 8 различни вина;

- детайлна лекция за избраните вина, региони и сортове;

- мултимедия и видео материали по време на курса.

Контакти:  0882 886 175 – Владимир Владимиров,Управител

0882 886 179 – Ивона Христова, Експерт обучение и квалификация