Пакет уебинари - 4 архетипа за 4 дни | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Пакет уебинари - 4 архетипа за 4 дни

Личностно развитие | Уебинар |

Личностно развитие
09. 05 2017 - 09. 05 2017
Пред вашите компютри
Наталия Кобилкина
Прекрасни мои момичета, общувайки с вас виждам, че често ви липсва един, а понякога и два архетипа, постоянно ме питате: как мога да развия момичето или любовницата в себе си? Как да задържа този мъж в живота си? Затова ще направим уебинар 4 архетипа!
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници

Какво ще правим?

Първи ден. Момиченце – техники свързани с емоционалната интелигентност. Как да бъдеш глезла? Как да отключиш в себе си способността да чувстваш и да получаваш подаръци? Ще правим констелации и медитации свързани с родителите. Ще се свържем с нашата уязвимост и ще станем принцеси за мъжете ни.

Втори ден. Любовница – техники и практики за завихряне на сексуалната енергия. Дихателни тантра практики. Техники на опитни любовници. Как да омагьосаш мъжете в легло? Как да отключиш сексуалността си? Какво да направиш, за да си любовница на собствения си мъж и той да иска само теб. Стратегия при изневери, от гледната точка на любовница и на съпруга. Ще правим тантра практики за жени.

Трети ден. Кралица – как да имаш независимост и пари? Как да привличаш пари в живота си? Какво ще ти помогне да си успешна? Техники за успех. Как да влияеш на хората? Как да получаваш уважение от мъжете? Как да продължиш напред след трудности? Как да развиеш своята воля и способност да побеждаваш? Ще правим техники от провокативната психотерапия, които позволяват да се свържеш с личната си сила.

Четвърти ден. Майка и съпруга – как да задържиш своят мъж? Силата на ритуалите и как да създадеш ритуали в семейство си. Свързване с корените. Създаване на нови правила в целия род. Лечебни констелации за лечение на целия род и предаване на новата програма на децата.

Препоръчваме да изкарате цялата програма, защото тя позволява много хармонично и цялостно да отработите всички сфери в себе си.

Но, разбира се, можете да изберете и отделни модули.

Цена за цялата програма: 120 лв.

Цена на отделните модули: 50 лв.