СеминарКакви са ползите и вредите от многото играчки | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

СеминарКакви са ползите и вредите от многото играчки

Личностно развитие

26. 05 2018 - 26. 05 2018
гр. Варна, ул. "Пирот" 22
Ирена Киркова, Десислава Александрова
В семинара ще засегнем въпроса защо не можем да отказваме на децата, дори когато виждаме, че играчката е просто поредната им прищявка, както и как да изберем такава играчка, от която действително имат нужда, която ще пазят и с която ще играят. Вход: 30.00 лева. Заплаща се в деня на събитието. Бройката на участниците е ограничена до 10 човека. Предимство имат първите записани за участие на посочените телефони. При повишен интерес е възможно да се определи допълнителна дата за повторно провежда
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: -

В семинара ще засегнем въпроса защо не можем да отказваме на децата, дори когато виждаме, че играчката е просто поредната им прищявка, както и как да изберем такава играчка, от която действително имат нужда, която ще пазят и с която ще играят.

 Бройката на участниците е ограничена до 10 човека. Предимство имат първите записани за участие на посочените телефони. При повишен интерес е възможно да се определи допълнителна дата за повторно провежда. Телефон за контакти и предварително записване: 0878 65 77 81. Таксата се заплаща в деня на събитието.