Терапия на д-р Бах Основен курс в три нива | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Терапия на д-р Бах Основен курс в три нива

Личностно развитие

20. 10 2018 - 16. 12 2018
ЦЗО "Едикта", ул. Иларион Макариополски №2, София 1202
Д-р Тодор Господинов, BFRP, е специалист по Терапия на д-р Бах
Методът на д-р Бах се основава на дълбокото познание и разбиране на вътрешния живот на човека. При терапията на д-р Бах в детайли се изучава емоционалното състояние на пациента и ефектът, който негативните емоции имат върху физическата симптоматика. Този лечебен метод е холистичен, подхожда към индивида като единно цяло, оказва ефект върху всички нива на човека: ум-емоции-физическо тяло.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
при повече от 3 записани 10% на участник
Цената включва: материали и кафе-паузи

Основен курс по Терапия на д-р Бах

 

І част „Картини на Есенциите”20-21 октомври 2018

ІІ ниво „Разпознай Емоцията – Намери Есенцията”10-11 ноември 2018

ІІІ ниво „Изкуството на консултирането”15-16 декември 2018

 

Методът на д-р Бах се основава на дълбокото познание и разбиране на вътрешния живот на човека. При терапията на д-р Бах в детайли се изучава емоционалното състояние на пациента и ефектът, който негативните емоции имат върху физическата симптоматика. Този лечебен метод е холистичен, подхожда към индивида като единно цяло, оказва ефект върху всички нива на човека: ум-емоции-физическо тяло. Изборът на есенции се базира на индивидуалния начин, по който всеки един реагира в различните житейски ситуации.

Във времето, в което живеем, се налага ежедневно да преодоляваме различни ситуации, които пораждат в нас страх, несигурност, самота, отчаяние, а Есенциите могат да ни бъдат безценни помощници и да ни помогнат във всеки един момент.

Приложението на цветните есенции е подход, който може да бъде особено полезен за тези, които искат да помогнат на себе си, на своите близки, на своите деца, както и на онези, които работят с хора – лекари, психолози, психотерапевти, педагози. Не на последно място цветните есенции на д-р Бах са за хора, които страдат и търсят път към изцеление, към разрешаване на трудни житейски ситуации, към намиране на сили в себе си за преодоляване на предизвикателствата.

Уникалното в тази терапия е, че тя е достъпна за всеки, който търси начин да помогне на себе си и близките си, а не е запазена територия за специалисти – лекари, психолози и лечители.