Тренировъчна школа Доставки - Преговори с доставчици | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Тренировъчна школа Доставки - Преговори с доставчици

Мениджмънт | Търговски умения | Личностно развитие |

30. 03 2018 - 30. 03 2018
София
Павлина Цветанова
Модул II от Тренировъчна школа Доставки Обучението ще се проведе: В София на дати: 30.3.18; 22.11.18 В Пловдив на дати: 13.7.18; 16.11.18 В Русе на дати: 28.11.18 Теми: Водене на успешни преговори с доставчици. Договаряне на условия. Проучване. Излизане от общоприетото. Смущаване на отсрещната страна. Неетични преговори. Натиск в преговорите. Психология на успешно преговарящите.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение, кафе паузи

Подробна програма:

  1. Фази на преговорите. Подготовка за преговорите. Размяна на информация. Техники за питане. Стратегии за водене на преговори.
  2. Скрита информация. Изтичане на информация. Събиране на информация – ролята на „глупака“. Кога да обсъждаме договора. Силата на посредника.
  3. Преодоляване на единствен доставчик. Авторитети и йерархия. Блъфиране. Създаване на прецедент. Коректен купувач.
  4. Първа оферта и контраоферта. Шок от предложението. Още нещо в последния момент. Промяна на мнението. Отказ в последния момент.
  5. Извиване на ръце. Избор на най-доброто от всички оферти. Умишлена грешка. Много преговарящи по различно време. Картелиране.
  6. Липса на време. Свършен факт. Натиск от вътрешен клиент или управителя. Силата на държавните органи. Справяне с ултиматуми.
  7. Характеристики на ефективния преговарящ. И двете страни печелят. Да спечеля повече на всяка цена. Културни различия. Мотивация. Решаване на личен проблем.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите в сайта ни.

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля да ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.