Уебинари в област Самоуправление | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Уебинари в област Самоуправление

Уебинар

Уебинар
08. 10 2016 - 31. 12 2016
онлайн
Диана Господинова, сертифициран лайф и бизнес коуч, консултант по бизнес управление, управител на Център по мениджмънт, създател на „Мениджмънт академия”, асоцииран член на Международния институт по коучинг
Много често намираме отговорите само тогава, когато зададем ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ! В продължение на шест месеца ние от Център по мениджмънт си задавахме правилните въпроси и споделяхме с вас своите отговори, познание и опит! За всички, които имат желание да станат част от това преживяване, предлагаме пълен комплект от проведените до момента уебинари в област Самоуправление.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: персонална парола за достъп

Всеки един уебинар освен лекционна част, включва и коментарите на лектора на въпроси, зададени от участниците при провеждането на уебинарите на живо. Продължителността на всеки уебинар е около 2 часа и представя авторско съдържание по разглежданите теми.

 

 Въпросите, на които търсихме отговори са:

1. “Кои са силните ни страни и как да ги използваме”

Този уебинар засяга всички теми, свързани със силните ни страни. Защо е важно да познаваме своите силни страни? Кои са начините, по които да разберем в какво сме най-добри? И как, фокусирайки се върху силните си страни, бихме могли да станем по-успешни?

 2.“От какво зависи мотивацията ни и как да се самомотивираме”

Мотивацията е силата, която ни кара да действаме. Но “силата” винаги ли е с вас? Този уебинар ще ви даде различни насоки за да разберете какво ви мотивира и как да поддържате своята мотивация. Ще ви запознаем накратко с теориите за мотивация, каква е разликата между вътрешна и външна мотивация и коя от двете оказва по-дълготраен ефект върху нас.

3. “Как да се научим да казваме НЕ по правилния начин”

Умеете ли да отстоявате себе си? Разликата между обикновеното упорство и отстояването на собствените позиции са две много различни неща. Настоящият уебинар ще ви научи да казвате НЕ на правилните неща, с правилните мотиви, по правилния начин и в правилния момент.

 4. “Как да управляваме емоциите си”

Целта на настоящия уебинар е да ви помогне да се справите по-лесно с това сериозно предизвикателство „Как да се справим със своите емоции?”. В уебинара разглеждаме  за какво ни служат емоциите и как да ги разпознаваме; кои емоции са “добри” и кои “лоши” и как ефективно да ги управляваме.

 5. “Как да управляваме мислите си”

Мислите създават нашата реалност. Ежедневно през главата ни препускат безброй мисли, които трябва да бъдат обуздани. Настоящият уебинар ще ви помогне да разберете защо е важно какво мислим и какво точно означава да управляваме мислите си. Освен това, ще имате възможността да се запознаете с няколко лесни, но изключително ефективни техники за управление на мислите ни.

 6. “Как да критикуваме правилно и да понасяме критиката безболезнено”

Критиката е изключително мощно средство, с което трябва да се борави внимателно. Настоящият уебинар ще ви научи как да отправяте конструктивна критика към други хора и как безболезнено да приемаме критиката, насочена към нас.

 

Посочената цена на пълния комплект уебинари е валидна до 31.12.2016г.  

 

Персоналната парола за достъп до уебинарите ще получите веднага след потвърждаване на плащането, на имейла който посочите при регистрация.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на тел. 0898 926 476 и 0888 737 767. 

Приятно гледане!