Уебинар „Създаване на електронни обучения: Етапи на изработка и практически съвети“ (с подарък за Вас) | Seminari.bg
MaxiNet | Изкуство и Картини | Семинари и Уебинари | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Уебинар „Създаване на електронни обучения: Етапи на изработка и практически съвети“ (с подарък за Вас)

26. 11 2020 - 26. 11 2020
Онлайн.
д-р Ралица Дойчинова, Хълмие Ахмед и Полина Владова.
Уебинар „Създаване на електронни обучения: Етапи на изработка и практически съвети“ Как се прави онлайн обучение? Кои програми да ползвате? Разберете сега с курса "Създаване на електронни обучения: Етапи на изработка и практически съвети".
Отстъпки
Ранна резервация: до 22. 11 2020 - 211.14 лв.
Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 5% на участник
при повече от 3 записани 5% на участник
Цената включва: Достъп до уебинара, Ръководство за създаване на електронно обучение, Въпросник за анализ на потребностите и „Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората“ - електронен курс за човешкото възприятие.

Уебинар „Създаване на електронни обучения: Етапи на изработка и практически съвети“

 

Курсът "Създаване на електронни обучения" ще Ви преведе през всички етапи на създаването на онлайн курс.

 

Форма за провеждане: на живо през онлайн платформа с преподаватели и споделяне на екран.

 

ПОДАРЪК!!! Допълнително като бонус ще получите достъп до курса: „Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората.“

 

Стартиране на 26 ноември 2020г.

 

С навлизането си в образователната индустрия, електронните обучения поставят началото на нова ера. Гъвкавост, мобилност, ниска цена, мониторинг на резултатите и не на последно място – интерактивен дизайн и вълнуваща визия – тези предимства ги превръщат в мощен инструмент, който е широко приложим не само учебни заведения, но и за обучението на служители във всяка една компания.

 

Създаването на електронни обучения не е лесна задача, но определено си заслужава! Ако имате желание да се развихрите и да предоставите страхотен онлайн курс за своите служители, НИТ – Нови Интернет Технологии ЕООД Ви предлага смесено обучение, което включва присъствена и дистанционна част. Чрез него ще преминете през всички етапи на изграждане на  – от нулата до вече завършен продукт.

 

Програма

10:00-11:30ч. Модул 1: Основни елементи при създаването на електронно съдържание.  Почивка: 11:30 - 12:30 ч.

 

12:30-14:00ч. Модул 2: Съдържателни и технически аспекти на реализацията на електронно обучение. Почивка: 14:00 – 14:30 ч.

 

14:30-15:30ч. Модул 3: Използвани програми: С какво да изработим електронни обучения? Articulate Storyline, Course Builder, Adobe Captivate, Photoshop

 

Как ще премине уебинара?

В първата част, по време на  лекциите на живо всеки ще получи възможност да задава въпроси. Ще можете да се запознаете с готови обучения и програми за създаване на електронни курсове. В трети модул експерти в създаване на електронни курсове ще разкажат за предимствата и недостъците на програмите за създаване на електронни курсове за обучение. Ще демонстрират използването на Articulate Storyline, Course Builder, Adobe Captivate, Photoshop.

След обучението ще получите "Въпросник за анализ на потребностите", който да използвате във Вашата дейност при разработване на Вашите обучения, "Ръководство за създаване на електронно обучение", както и достъп до курса: "Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората".

 

Какво ще получите в дистанционната част от курса „Създаване на електронни обучения“?

 

Ще получите достъп до следните ресурси:

 

1. Ръководство за създаване на електронно обучение

Ще получите отговори на това какво представлява електронното обучение, какви са основните принципи и етапи при неговото изграждане, ще научите добри практики за дизайн и създаване на съдържание на курса. Също така ще се запознате с основните основните принципи при обучението на възрастни.

 

2.Въпросник за анализ на потребностите

Ще Ви предоставим въпросник, с помощта на който ще успеете да определите какви са очакванията, съдържанието и необходимата функционалност на обучението.

 

3. Най-важното, което дизайнерите трябва да знаят за хората - електронен курс за човешкото възприятие:  как виждат хората, как четат, запаметяват ли  бързо, как мислят? Какво ги мотивира и какви грешки правят? Как да се съобразим с това при създаване на електронно обучение.

 

Не се колебайте! Запишете се  като се свържете с нас на тел.: +359 2 850 53 64, e-mail: office@nitbg.com.

 

Ако се запишете до 22.11.2020г. получавате 15% отстъпка от цената.

 

За включване в обучението на повече от един служител ще получите отстъпка от 5% от таксата.