Форум Българският износ – тенденции и перспективи | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Форум Българският износ – тенденции и перспективи

Категория
16. 10 2015 - 16. 10 2015

Национален Дворец на Културата (НДК), София

Форумът „Българският износ – тенденции и перспективи“ се организира от Виа Експо. Събитието има за цел да популяризира добрите практики и тенденции – да предложи конкретни практически решения на всеки етап от процеса на реализиране на износа. Делегати ще бъдат производители от различни индустриални браншове. Те ще имат възможност да научат кои са перспективните пазари и експортни сектори, как разширят пазарите си и да станат по-конкурентоспособни.

Отстъпки
Ранна резервация: до 28. 09 2015 - 140.40 лв.
Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 20% на участник

Събитието ще се проведе за първи път тази есен в София. Фокус на новата инициатива на Виа Експо ще бъде интернационализирането на българския малък и среден бизнес, което в съвременната икономическа реалност е съществен мотив за подобряване конкурентоспособноста на фирмите и разширяване на пазарните им позиции.

Форматът „Конференция – Изложение” ще предостави полезна информация на компании от България за реални възможности и перспективни ниши в различни географски региони, стратегии за ефективен износ, изгодно кредитиране, застраховане на експортни кредити и др.
 

КОНФЕРЕНЦИЯТА

Участниците във форума ще бъдат запознати как да подобрят своите експортни планове и как по-успешно да завладяват чужди пазари. Темите ще включват изключително полезна бизнес, правна, митническа и данъчна информация; препоръчителни форми на сътрудничество с чуждестранни партньори. Ще се обърне внимание на професионалното развитието на специалистите в областта на износа.

ИЗЛОЖБАТА

Ключови сектори:  доставчици на услуги в цялата сфера на експортното консултиранe и дейност; институции; асоциации и фирми за международно-икономическо промотиране.  Входът ще е безплатен за посетителите.

ОРГАНИЗАТОР

Виа Експо реализира специализирани международни изложби повече от 23 години. Създадените добри контакти и отношения с изложители и посетители доказват спечеленото доверие към работата на фирмата и резултатите от проведените събития за самите участници. Целта на новия ни отдел 'Изложби в чужбина'  е да окаже професионална подкрепа и да съдейства на българските производители при тяхно участие в събития в Европа, което често е и първа стъпка за проучване на международните пазари.

Така редица фирми намериха свои представители и партньори в конкретни държави. Именно тези експерти ще бъдат поканени да участват в ЕКСПОРТ 2015. Те ще имат възможност също така да се срещнат с представители на Търговските служби към чуждестранни посолства в България.