Digital4Plovdiv – 2018 | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Digital4Plovdiv – 2018

Маркетинг

30. 11 2018 - 30. 11 2018
Конгресния център на Международен панаир Пловдив
На конференцията ще присъстват над 70 лектори, разпределени в 4 панела!
Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите. Всички участници ще имат възможност да обменят опит и контакти с известни колеги от този бранш. На конференцията ще присъстват над 70 лектори, разпределени в 4 панела!
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: Информационни материали, Консултации

Директорът на Маркетинг и Продажби в DHL Express България, Моника Митева работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор, както на корпоративния бизнес, така и на малкия и  среден такъв; на стартиращите компании и онлайн търговците в частност. Темата, за която ще говори тя е „Търговската революция на 21-и век”.

 

Маркетинг координаторът на Google Partners за България, Елена Арнаудова отговаря за съвместната дейност с дигиталните агенции и малките и средни предприятия в рамките на партньорската програма, като помага за развитието на бизнеса заедно с Google. Темата, която ще представи е „2018 – българската реалност и възможности“.

 

Мениджърът на продажбите на OLX за България, Надежда Попова, е отговорна за разрастването и менажирането на Телесейлс екипа, грижата и обслужването на бизнес потребителите в платформата. Темата на Надежда е "7 стъпки за лесни продажби онлайн".

 

Изпълнителният директор на Метрика ООД, Милена Рамчева ще засегне темата за „Предимствата и недостатъците на цялостното обслужване“. Милена започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултат е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.

 

От големи компании като: Интернет Медиа ГрупМедияпост Хит МейлExpandXStellary Agency, Interactive ShareSerpact,  Диджилаб ООД също ще има лектори.

 

Главен организатор на конференцията е Интернет Медиа Груп, които организират и Networking cocktail след събитието. На този коктейл, участниците ще се запознаят отблизо с всички лектори и ще имат възможност да зададат своите въпроси лично.

 

Партньори на събитието са: Дигитална агенция Seomax. DHL, Superhosting.bg, Investor Web, Regus, Plovdiv24, Марица, SoftUni, Семинари.bg., Предприемач.com  и много други.

 

За повече информация и записвания:

https://ecommerce.digital4plovdiv.com/