Kъм себе си с любов-семейни констелации | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Kъм себе си с любов-семейни констелации

Личностно развитие

09. 11 2019 - 09. 11 2019
Пловдив
Татяна Георгиева- сертифициран фасилитатор на семейни констелации
Можете ли да застанете пред огледалото в цялата си голота и да изречете: „Обичам те такава, каквато си“ и други стоплящи сърцето думи? Можете ли да си простите несъвършеното тяло, грешките, изглупяването на моменти, доверяването на неподходящи хора...? „Обичам те такава, каквато си!“ Истина ли е? Слушате ли гласа на вътрешния си критик, който все от нещо е недоволен? Вярвате ли му? А не заслужавате ли по-мило отношение към самата себе си-одобрение, подкрепа, окуражаване, разбиране?
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: кафе паузи

 

Можете ли да застанете пред огледалото в цялата си голота и да изречете: „Обичам те такава, каквато си“ и други стоплящи сърцето думи? Можете ли да си простите несъвършеното тяло, грешките, изглупяването на моменти, доверяването на неподходящи хора...?
„Обичам те такава, каквато си!“ Истина ли е? Слушате ли гласа на вътрешния си критик, който все от нещо е недоволен? Вярвате ли му? А не заслужавате ли по-мило отношение към самата себе си-одобрение, подкрепа, окуражаване, разбиране?
Не изоставяйте вътрешното си дете, което очаква вашето внимание и похвала! Вие сте неговата надежда да ви се довери и да се погрижите за него. Вече сте пораснала и отговорна към себе си жена...нали така?
Станете вътрешна майка на самата себe си- точно такава, каквато сте искали да имате, но може да не сте получили, като вземете участие в уъркшопа „Kъм себе си с любов‘ на 9.11.2019г.
Записване: http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Потискайки тъмната страна на човешката натура и криейки я от другите, ние не можем да ползваме пълния си потенциал и да изпитаме пълнотата на живота, тъй като сме загубили достъп до фундаментална част от себе си.
Животът ни на земята е етап на събиране на потиснатите и изоставени наши части на личността и тяхното обединяване в едно цяло. Ще можете ли да ги интегрирате или само ще успеете да ги видите и чуете? Разберете сами на уъркшопа на 9.11 в гр.Пловдив!
Обадете се сега и запазете мястото си:0898503897 !

За кого е този уъркшоп?

- за жени, които са неуверени и не вярват в способностите си
- за жени, които сaботират собственото си развитие
- за жени, на които им липсва живост, игривост, лекота
- за жени, които дълго време не си обръщат внимание и се поставят на последно място
- за жени, които са загубили връзката със себе си и не се чувстват напълно тук и сега

Какво ще получите?

-връщане на жизнеността и вътрешната сила
-съчувствие и самоуважение към себе си
-по-хармонични отношения с близките
-възстановяване на връзката с частите от личността си, които отхвърляте
-приемане на себе си такава, каквато сте
-усещане за собствена ценност

Водещ :Татяна Георгиева- сертифициран фасилитатор на семейни констелации

Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация на: http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Всеки участник ще получи няколко мини-констелации за себе си по темата, както и техники за самопомощ oт квантовата психология. Продължителност –около 5 часа.В цената са включени и кафе паузи.

Записалите се участници ще получат информация за мястото на събитието и начина на плащане.

Ако желаете да получавате информация за бъдещи събития, моля да оставите e-mail на: http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Aко уъркшопът Ви е заинтересувал, моля да споделите информацията с Ваши приятели.
Предварително благодаря!