Oсвобождавам място за новото -семейни констелации | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти Масажи София

 

Oсвобождавам място за новото -семейни констелации

Личностно развитие

20. 09 2020 - 20. 09 2020
Варна
Татяна Георгиева
Негативни емоции към себе си запълват пространството в нас, което е нужно, за да творим, да случваме мечтите си, да обичаме, да пробваме нови неща в живота си. Отнемат ни умението да реагираме с любов и разбиране при трудни обстоятелства, възможността да се развиваме.Много е лесно да залитнем към самокритика, самообвинения или самосаботаж. Колко болка причиняваме сами на себе си! Но не е ли време да осъзнаем, че е добре да си простим?
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: кафе паузи

Когато постоянно изпитваме негативни емоции към себе си, в един момент се ‚задръстваме‘ с тях. Те запълват пространството в нас, което е нужно, за да творим, да случваме мечтите си, да обичаме, да пробваме нови неща в живота си. Отнемат ни умението да реагираме с любов и разбиране при трудни обстоятелства, възможността да се развиваме.Много е лесно да залитнем към самокритика, самообвинения или самосаботаж. Колко болка причиняваме сами на себе си!
Но не е ли време да осъзнаем, че е добре да си простим за всичката емоционална отрова, която сме излели върху себе си и да освободим място за новото в живота си: вдъхновяваща любов, подходяща работа, спокойно уравновесено емоционално състояние на доверие към света и т.н....

Започнете процеса на пълно приемане на себе си на 20.09.20г на уъркшопа ‚Освобождавам място за новото‘!Дайте шанс на промените да се осъществят!

Какво ще правим?
• Прошка към себе си - възможност с леко сърце да започнете чисто нови отношения със себе си и да се радвате на живота;
• Разглеждане на взаимоотношенията с работа/бизнес- възможност да промените в положителна посока емоциите си спрямо тях и да бъдете успешни в начинанията си;
• Трансформация в ново състояние - какво губите и какво печелите, когато преминавате в нова вибрация;

За кого е този уъркшоп?
-За жени, които укоряват себе си, че не са достатъчно добри/умни/красиви...., за да са успешни в живота;
-За жени, които са готови да започнат процес на себеприемане и искат да се сприятелят със себе си;
-За жени, които искат да работят нещо, което да им носи удоволствие и радост, но не обичат настоящата си работа;
- За жени, които чувстват, че имат вторична изгода да не променят нищо в живота си, а едновременно с това искат нещо ново;

Проявете сила- намерете себе си, приемете се, бъдете себе си и се обичайте!

Записване: http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82
‚Освобождавам място за новото‘ е 5ти уъркшоп от Трансформиращи практики ‚Пеперуда‘, които са насочени към преобразяване на жената, смяната на точката й на възприятие на живота, придобиване на нов системен поглед върху жизнените обстоятелства, виждане на нови възможности за развитие и различен начин за среща със себе си.
Практиките са базирани върху системни констелации, медитации и др.техники за диагностика и преработване на психологическите причини за определени неудачи в живота с цел промяна на състоянието към лекота, откритост, искреност.
Теми: Аз и моята нова версия. Работата ми и аз. Моите вътрешни и външни ресурси. Блокажи през пренаталния период. Прекъснато движение на любовта.Страхове, вина, обиди, самосаботаж. Прошка към себе си. Отделяне от родителите. Приемане на силата на рода. Послания на рода към мен. Ограничаващи убеждения. Увереност. Достойнство. Любов. Техники за самопомощ и др.
‚Пеперуда‘ е за жени, които:
• Искат да изследват състоянието си и опознаят себе си
• Желаят да работят върху отношенията си с близките и себе си
• Желаят да получат ресурси от рода си, за да постигат целите си лесно
• Усещат, че имат вътрешни блокажи, които им пречат да се чувстват удовлетворени и щастливи
• Обичат да споделят и да работят заедно с други жени за общ резултат на гребена на груповата енергия
Защо да се включите?
-Защото са Ви любопитни нестандартни методи за личностно развитие
-Защото Ви е интересна идеята за вътрешна трансформация по безболезнен начин
-Защото искате да сте в хармония с вътрешното си Аз
-Защото имате интерес да почистите вътрешното си пространство от отрицателни емоции
-Защото искате да промените нещо във вътрешния си свят, което да рефлектира върху реалността

Записване: http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82
Занятията са 7 и се провеждат веднъж месечно в събота или неделя.
Петото занятие ‚Освобождавам място за новото‘ ще бъде на 20.09.2020г от 10 ч. Цена:50 лв. Продължителност- около 5-6 часа в зависимост от динамиката на групата. Не е задължително да сте участвали в предишните занятия.
След уъркшопа ще има възможност за индивидуални процеси по лични теми. Записване: 0898503897
На записалите се ще бъде съобщено мястото на провеждане и начинът на плащане.
Водещ: Татяна Георгиева – сертифициран фасилитатор на семейни констелации. Teрапевт по метода на Л.Талпис ‚Вселенска терапия‘.
Повече информация за метода и безплатни интуитивнo упражнениe за избор и констелация във въображението (водена медитация) за подобряване с отношенията с родителите, можете да намерите на:www.tatianageorgieva.net в раздела ‘За мен’.
Aко Ви вълнува темата за женствеността, можете да закупите пакет от 4 констелации във въображението ‚Благословия за женственост‘ на сайта ми: http://www.tatianageorgieva.net Това е възможност самостоятелно, без специалист, да отработите някои динамики във Вашата семейна система, които не позволяват на Вашата женственост да разцъфти.