MaxiNet | Изкуство и Картини | Семинари и Уебинари | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

"Workshop for Ideas" - Train your mind! "

23. 11 2020 - 26. 11 2020
онлайн
Обучител: Проф. Десислава Бошнакова
М О Ж Е Л И Д А С Е Н А У Ч И М Д А М И С Л И М Т В О Р Ч Е С К И ? Д А ! Да се заредим с енергия, вдъхновение, идеи! Промените изискват гъвкавост, адаптивност и творчески подход. Креативността - като практика, тренирана редовно чрез определени методи , която води до усвояване на умението за творчество и иновации. Да мислим креативно, означава да умеем да творим. Да създаваме нови, полезни,приложими идеи. Да измисляме нови подходи в бизнеса, изкуството, науката.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение

 

Елементи на обучението :

Ден първи: Представяне на теорията за креативността - какво е идея, как се ражда и защо всеки може да сътворява повече идеи. Примери и упражнения.

Ден втори:  Генериране на идеи по методите на Де Боно - упражнения и анализ и прилагане на метода на 6-те мисловни шапки на Де Боно - представяне и упражнения за използването им.

Ден трети:   Упражнения за креативност и раждане на идеи по метода на Медичи ефект. 

Обучител: Проф. Десислава Бошнакова

Десислава Бошнакова учи за специалните събития от един от водещите световни авторитети професор Джо Голдблат.  Tя е съавтор с проф. Голдблат и Шон Лий на първата засега книга за влиянието на новите технологии върху специалните събития, която излезе на американския пазар тази есен – “The 21st Century Meeting and Event Technologies”.  Автор е и на книгите „PRоговорки“, „Политическите комуникации в мрежата 2.0” , „13 истории за W + 2 бонус“ и “Колективната мъдрост: Краудсорсинг”.

Десислава Бошнакова е сред първите, получили специализирано ПР образование. Била е член на International Special Event Society. Преподавател по ПР в НБУ, автор на редица специализирани статии по ПР. Собственик и управител на бутиковата PR агенция ROI Communication, блогър, ревностен почитател на TED, лектор в българските издания на формата р куратор на TEDxNBU от 2011 година и организатор на TEDxSofia. 

Била е гост лектор в чуждестранни университети в САЩ, Финландия и Гърция. Като лектор е презентирала на редица професионални конференции у нас в чужбина.

 

Такси:

  • Редовна такса: 170 лв.  
  • Алумни такса: 135 лв.  /за стари клиенти на ВЕIED/

 

Регистрация:

  • Попълнете регистрационна форма 
  • Ще получите потвърждение
  • Местата са ограничени до 10
  • Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител
  • За повече информация и въпроси: 0887929703