Workshop - In the spotlight 3то издание | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти Масажи София

 

Workshop - In the spotlight 3то издание

Маркетинг | Човешки ресурси | Мениджмънт | Личностно развитие

20. 06 2019 - 21. 06 2019
Suit Hotel Sofia
Инструктор: Яна Кузова Преди да се посвети на обученията, Яна Кузова е актриса с дългогодишен опит в театър, кино, телевизия и глас зад кадър. В театъра е изиграла десетки роли в хитови постановки от театралния афиш, както на българската, така и
Предстои ви да се изявите " Под светлината на прожекторите" ? "In the spotlight" е практическо обучение за подготовка при презентиране и изява пред публика. Упражнения и трикове от актьорската практика ще ви помогнат да разберете как да вдъхновите и завладеете аудиторията. Представяме техники за овладяване на притеснението преди публично говорене. Тренираме за придобиване на увереност и убедителност.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: кафе паузи и материали

"In the spotlight"е практическо обучение за подготовка при презентиране и изява пред публика. Упражнения и трикове от актьорската практика ще ви помогнат да разберете как да вдъхновите и завладеете аудиторията.

Представяме техники за овладяване на притеснението преди публично говорене. Тренираме за придобиване на увереност и убедителност.

Фокусираме се върху ефективния контрол на тялото и гласа. Работим върху индивидуалността. Не разглеждаме спецификите при използването на флипчарт, PowerPoint и др. технически средства.

Работата в малка група с практически упражнения ще ви помогне да получите обратна връзка и насоки за личния ви стил на общуване.

Упражненията ще  ви помогнат да станете по-добри  в :

  • Представяне на ясно и запомнящо се послание
  • Умението да държим концентрацията в свои ръце
  • Способността да прикривате напрежението
  • Говорене по начин, по който да бъдете чути и разбрани
  • Ефективно използване на тялото
  • Ангажиране на аудиторията с разказ и образи
  • Изпитване на удоволствие от това да сте ‘In the Spotlight’!

Кога :   Открито обучение в София 20-21 Юни- 12:00 - 18:00ч.

Как :   Поради интерактивността на упражненията групите са малки. При запълване на местата регистрацията се затваря.

 

Редовна такса: 300лева

Такса ранна регистрация до 08.06: 270лева

Такса Алумни /20% отстъпка за участници в предишни програми на BEIED/ - 240лева

Записването става на адрес : https://forms.gle/5JFX5WY9Vt5eTmiu8

  • Ще получите потвърждение
  • Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител.

 

 

Мнения от участници в предишни обучения с Яна Кузова :

" Цялостно е различно от повечето семинари. "

" Много смях и положителни емоции "

" С удоволствие бих се включила в следващи подобни обучения."

" Цялостно запомнящо се преживяване. Страхотен екип, забавно и полезно"

 " Това, че обучението беше под формата на игри, беше най-запомнящото се и ценно! Освен ценните трикове, научих, че преди всичко трябва да се забавляваме и когато влагаме най-доброто от себе си,  резултатът ще бъде прекрасен. Изключително съм доволна от организацията на обучението и че имах възможността да се запозная и да общувам с толкова интелигентни и позитивни хора- това е невероятно мотивиращо и зареждащо! Яна Кузова е "заразна" с нейните усмивка и енергия :) 

" Научих да обръщам внимание и да мисля не само за съдържанието и посланието, което искам да предам на хората, но и за начина по който го правя - чрез език на тялото, глас, т.н. Да търся своя личен стил на комуникация, който да е едновременно автентичен и ефективен....Добра организация, приятна атмосфера, практическа насоченост на обучението, добра динамика. Беше удоволствие да съм част от този уъркшоп :)"

" Научих как да овладявам емоциите си преди публична проява, как да се подготвям по-ефективно за нея и как да усъвършенствам самото представяне. Благодаря за добрата организация. Обучението беше полезно, забавно и интересно. Ще отнеса с мен не само наученото, но и страхотните познанства с всички от групата."

" За мен беше полезно да науча актьорската перспектива за представяне пред публика и практическите упражнения."

" Много полезно, интересно и практически насочено обучение "

"Разбрах техниките, с които да се усъъвършенствам. Разбрах, че мога да бъда уверена. "

"Надминахте очакванията ми. Благодаря за полезното обучение. Благодаря за съветите и насоките, които ще ми бъдат полезни не само в професионален план"

" Открих, че трябва да следвам себе си, без предрасъдъци - в момент, в който имах нужда от това... Интерсено, вълнуващо и представено по изключително подходящ начин. "

" Харесах близостта, личното отношение от организаторите,лекото понасяне на критика. Препоръките са лични, а не общоприети и познати клишета...Беше ми притеснено, че няма да мога да приема критика от непознати, но първо - не я усетих и второ - всичко беше на място и с уважение. Беше ми изключително приятно да се видя отстрани. "