Бизнес Хотел Голдън Тюлип Варна | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

 

Бизнес Хотел Голдън Тюлип Варна

Адрес: 9000 Варна, бул. “Христо Ботев” 3 А

+ 359 52 683 000 § Факс: + 359 52 623 313

  Адрес: 9000 Варна, бул. “Христо Ботев” 3 А
  Резервации: Тел.: + 359 52 683 000 § Факс: + 359 52 623 313

   

   

   

   

   

  Хотелски комплекс „Голдън Тюлип Варна” е разположен в центъра на град Варна, до главния път Варна – Бургас, лесно достъпен от магистрала „Хемус”, в близост до пешеходната зона на града, административните, бизнес и културни дейности на Варна.

   

   

   

  Хотелът разполага с 90 просторни помещения – стандартни, екзекютив стаи, Джуниър апартаменти, със спалня или две отделни легла, осигурени с жичен/безжичен интернет, телевизия на 10 езика, мини бар, телефон с директна входяща и изходяща линия, безплатен паркинг за гости.

   

   

   

  Комплексът разполага с три конферентни зали с естествена светлина и различен капацитет при подредба тип „театър”: зала „Дали”– 120 места, зала „Миро”,– 48 места, зала „Моне”– 25 места, технически средства, необходими за провеждане на презентации, семинари и конференции.

   

   

   

  Хотелският комплекс разполага с необходимите удобства за работа извън офиса по време на пътуване – безжичен интернет, бизнес център, където се предлага пълен набор бизнес услуги

   

   

   

  В зависимост от формата на мероприятието, в основния ресторант на хотела или лоби бара се предлагат работни кафе паузи, обяди, вечери и коктейли, по меню, съобразено с изискванията на Клиента.

   

   

   

  Освен с основния класически ресторант „Его”, хотелът разполага и с А-ла карт Bar & Dinner заведение „Пиво Варна”, където гостите ни могат да се насладят на различни кулинарни изкушения в приятна разтоварваща атмосфера.

   

   

   

  За добрия физически тонус и настроение на нашите клиенти предлагаме услугите на Спортно - релаксния център, който се състои от фитнес зала, безплатна за гости на хотелския комплекс и две финландски сауни.

   

   

   

  На ваше разположение е екип от професионалисти, който с удоволствие би допринесъл за приятния и ползотворния Ви престой и би съдействал за  организацията на Вашето мероприятие.

   

   

   

  Конферентен център: 3 конферентни зали с различен капацитет.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Всички зали  са осигурени с естествена светлина, оборудвани са с екран, мултимедиен проектор, флипчарт. Допълнителни ттехнически средства се осигуряват според заявка на Клиента.

   

   

   

  При провеждане на мероприятие, всички етапи по подготовка и организация, както и всички услуги се комуникират с един служител от отдел Събития: резервации за хотелско настаняване, изготвяне на меню по препоръки, подготовка на конферентна зала и технически средства, осигуряване на услуги от външни доставчици – развлекателни програми, транспорт, тийм билдинги, екскурзии, контрол по предоставяне на заявените услуги в деня на мероприятието и изготвяне на финансовите документи.

   

   

   

  Продукт и пазари: бизнес и конферентен туризъм, туристически обиколни групи, индивидуални и групови настанявания.

   

   

   

  Цени: динамично ценово предлагане, съобразено с обем, комплексност на услугите и сезон.

   

   

   

  Разплащания: Гарантиране на резервации с предварително банково плащане и авторизация, на място при настаняване – BGN в брой, приемат се дебитни/кредитни карти Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, JCB, Diners Club International, Euro Line и American Express.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Настаняване: 90 хотелски стаи от различен тип:

   

   

   

   

   

  Стандартни: 19 стаи със спалня, 42 стаи с две легла и 5 стаи с три легла

   

  Екзекютив: 15 стаи със спалня и 4 стаи с две легла

   

  Апартаменти: 4 Джуниър апартаменти със спалня и 1 Де Лукс апартамент

   

   

   

  Удобства в хотелски стаи: Всички помещения са осигурени с неограничен Wi – Fi Интернет. Екзекютив стаите са по-просторни от стандартните и разполагат с допълнителен LAN Интернет достъп. Всички помещения предлагат мини бар, телефон с директни входящи и изходящи повиквания, централна климатизация, LCD телевизори със сателитни програми на 9 езика.

   

   

   

   

   

  Всички бани към хотелските стаи са с вана и снабдени с хигиенен консуматив за комфорта на гостите.

   

   

   

   

   

  Услуги в хотела: рецепция - 24 часа, рум сервиз – 17 часа, безплатен открит паркинг,  Wi – Fi, сейф, индивидуално пране, гладене и химическо чистене, сауна, фитнес съоръжения – безплатно ползване за гости на хотела, фитнес зала с инструктор, козметичен салон, такси, рент-а-кар, трансфери.

   

   

   

  Заведения за хранене:

   

   

   

   

   

  Лоби бар – място за ароматно сутрешно кафе, бизнес среща или кафе пауза при организирани мероприятия;

   

  Основен ресторант: максимален капацитет 100 места. Обзаведен в класически стил. Предлага утринна закуска за гостите на хотела и организирани хранения – обяди/вечери за туристически групи, корпоративни събития – работни обяди и вечери, коктейли, частни празници;

   

  Ресторант a-la-carte: Bar & Dinner ПивоВарна, максимален капацитет 55 места

   

  за почитателите на традиционната българска и европейска кухня, пивото и доброто вино. В залата на заведението е съхранена ранно – християнска гробница от 5в., открита при изграждането на хотелския комплекс.

   

   

   

   

   

  Бизнес център: достъпен за гости 24 часа. На разположение на гостите - компютър (стационарен място за преносим), интернет. Бизнес услуги: факс, телефон, копиране, печат, ламиниране, сканиране, преводи.