КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА БРИСТОЛ | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти Масажи София

 

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА БРИСТОЛ

София 1303, бул. Христо Ботев 69

 

 

+359 2 980 4444; моб: +359 895545496

  Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени срещи, презентации, пресконференции, обучения и семинари в модерната конферентна зала на Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел.

  Стилната обстановка осигурява отлично организиране на събития за дипломатическия, бизнес и политически елит. А професионалното и персонално отношение на мениджърския екип гарантира успеха на всяко събитие.

  Конферентната зала има възможност за различни подреждания на масите и столовете – театър или киносалон за презентации( 60 места), класическа П-образна подредба( 40 места), нестандартно Каре(44 места) и тип класна стая (40 места), подходяща за обучения.

  На ваше разположение е техническото оборудванае на залата -  мултимедиен проектор и екран и флипчарт.

  По предварителна заявка може да се осигури и озвучителна техника, симултантен превод или друго, необходимо за гладкото провеждане на Вашето мероприятие..

  За пълен комфорт и удобство по време на събитията, хотелът осигурява и сервирането на кафе паузи, работни обеди/вечери и малки коктейли.

  Очакваме Вашите запитвания на посочените телефони, за да получите оферта за провеждане на Вашето събитие, за да бъде то не само ползотворно, но изпълнено и с приятни емоции.