Хотел Панорама Пампорово | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти Масажи София

 

Хотел Панорама Пампорово

к.к. Пампорово, обл.Смолян, ул.Перелик, Хотел Панорама

00359 878 99 03 27

  Вашето събитие сред оазис на чиста и дива природа. Хотелът е комфортен и уютен. Намира в курортния комплекс Пампорово, сред вечнозелени гори, на 1560 метра надморска височина, на 350 метра от ски пистите. До хотела се стига по добре поддържан асфалтов път.

  ХОТЕЛ ПАНОРАМА ПАМПОРОВО разполага с конферентен център, чийто капацитет е гъвкав в зависимост от броя участници. Той се състои от фоайе с мека мебел и две модерно оборудвани конферентни зали.

  За провеждане на семинар или тиймбилдинг хотела разполага с две зали, екран, флипчарт и мултимедия. Залите са с вместимост до 120 човека. Конферентната зала може да бъде подредена спрямо изискването на клиента.

  Центъра разполагат с предимството на естествената дневна светлина и е оборудван с мултимедия, екран, флипчарт, wi-fi и кабелен интернет. Конферентен център ПАНОРАМА осигурява възможност за организиране на тематични изложения, фирмени представяния, кафе паузи, кетъринг и др.

   

  ХОТЕЛ ПАНОРАМА ПАМПОРОВО предлага специални пакетни цени за организирани мероприятията, а менюто може бъде съобразено изцяло с Вашите вкусове и бюджет.

   

  Хотелски комплекс Панорама***

  Вашата почивка сред оазис на чиста и дива природа. Хотелът е комфортен и уютен. Намира в курортния комплекс Пампорово, сред вечнозелени гори, на 1560 метра надморска височина, на 350 метра от ски пистите. До хотела се стига по добре поддържан асфалтов път.